Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Ügyeskedjünk!

Valentin-napi scrapbook oldal

A szép scrapbook összeállításhoz nem feltétlenül van szükségünk sok fotóra és papírra. A Valentin-napi összeállításunk során megtanulhatjuk, hogyan lesz a kevesebbõl több. A lap igazi értelme azonban a kedves meglepetés, amit a párunknak okozhatunk!

Lássuk csak, hogyan álljunk neki:

Hozzávalók
Válogassunk össze pár, a szerelmesek ünnepét idézõ papírt. Nem baj, ha csak maradék, kisebb darabok vannak otthon, valójában csak a szívmintákhoz fogjuk õket használni.

Háttérként én egy egyszerû fehér kartont választottam, aminek fekete cérnával varrva adtam keretet.

Szívek
Rajzoljuk körül és vágjuk ki a szív-alakzatokat. A A keményebb kartonból készült szíveket cikcakkosítóval vagy dombornyomással tehetjük még izgalmasabbá.

A fotó
Válasszunk ki egy szívünknek kedves fotót, és fekete-fehérben hívassuk elõ. Ragasszuk az oldal közepére, majd adjunk neki keretet.

A fõcím
Különbözõ betûtípusokból és technikákkal állítsuk össze a fõcímet. Ne hagyjuk ki a személyes üzenetet sem.

Ragasztás és díszítés
Végezetül ragasszunk minden elemet az oldalra. Díszítsük csõszegecsekkel, miltonkapcsokkal, gombokkal, szalagokkal. Aztán pedig várjuk meg a megfelelõ pillantot, amikor kedvesünket meglephetjük vele. A siker garantált!

Szerző: Darics Erika
Forrás: http://www.scrap.hu
(A cikket beküldte: Katus1)Ilyen volt, ilyen lett
Mivel három gyerek mellett elég nehéz spórolni, amikor a mi szobánkba vettünk egy új szekrényt, kitaláltam, hogyan lehet egy régi megunt szobabútort hasznosítani, és még a gyerekek is szinte egy új és több férőhelyes szekrényhez jutnak.. »

Több mint rejtvény, több mint játék: rejtvényjáték.hu
Szereted a rejtvényeket? Nem csak akkor ajánljuk neked a rejtvényjáték.hu weboldalt, ha keresztrejtvényfüggő vagy, hanem akkor is, ha szeretnéd kicsit megmozgatni az agytekervényeidet, szeretnél fejlődni és extra stratégiai lépésekkel kiegészítve, másokkal versengeni. »
Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.