Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Üvegfestés fóliával

Tippek, praktikák stb.
Hozzávalók: Fólia (műanyag irattartó vagy speciális, üvegfestéshez alkalmas fólia)pauszpapír, hurkapálca vagy fogpálcika a színek felviteléhez, fültisztító pálcika, gombostű, papírtörlő, műanyag festékflakon


Valójában az üvegfestésnek két változata van. Az egyik amikor valójában üvegre festünk, ebben az esetben nem lehet azt eltávolítani , csak úgy hogy ha megsérül! A másik változata az amikor fóliára festünk , itt lehet rakosgatni a festett dolgot, még akkor is ha a már fel is tettük egy helyre! Vannak olyan praktikák amivel könnyebbé, szebbé lehet tenni ezt a műveletet! Például: legyen nálunk mindig egy alkoholos filc, olyan színű amilyen a kontúr,azért hogy ha esetleg ki is folyna a festék a keretből akkor is szebbé tudjuk varázsolni a művünket! Az nem túl jo ha napra tesszük mert akkor megolvad! És nehéz lesz majd a végén leszedni! Ruhába ne kerüljön mert abból nem jön ki, a bőrről lemosható! Vannak drága fajta festékek és vannak olcsóbbak! Az a jó hogy ha mielőtt neki kezdünk beszerzünk mintákat és akkor eldönthetjük hogy milyen színek kellenek!Ha kontúr vonal átrajzolásánál elrontjuk a vonalat akkor még fültisztító pálcikával javíthatunk rajta.Ha túl meleg van a helységbe akkor nehezebb lehúzni a matricát, tegyük egy percre a hűtőbe.Ha üvegre tesszük pl.:ablakra akkor mikor tisztítjuk akkor nem kell leszedni elég ha át törlünk rajta!Ha le akrjuk szedni akkor vizes szivaccsal nedvesítsük meg és könnyeben lejön! Jó festést!
(A cikket beküldte: Sochedi)Gyerekszobák díszítése
Nagyon sok oldal kínál gyermekeink szobáinak falaira szebbnél szebb festményeket, nyom nélkül eltüntethető rajzokat. Semmi kétség: nagyon szépek, de... az áruk sem kevés! Ezért vettem saját kezembe a dolgokat és "varázsoltam" gyermekem kedvenc mesehőseit a falra és ablakra... »

Kötelező biztosítás 2011. évi váltás – november 30-ig érdemes dönteni
A kötelező biztosítás 2011. évi kampányában az átlagdíjak 17.000 forintra csökkentek, érdemes mindenkinek átszámolni a díját, mivel az ügyfelek 90%-a talált kedvezőbb ajánlatot magának! Kötelező biztosítás 2011. évi váltás – november 30-ig érdemes dönteni »

Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.