Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Hobbi- és háziállatok

Tücsi és Molly

Molly ugy szereti Tücsit, a kis kandúr cicát, mintha a saját gyereke lenne. Igazi kutya-macska barátság. Nem tudom, hogy igazából normális dolog-e, mert nem sok kutya szeret igy egy kiscicát, mint ahogy Molly.
Miután meghalt az anyukája, egyedül maradt. Pár napig szomorú volt, de két hét múlva hoztuk Tücsit és Molly nagyon örült neki.


Mikor Tücsit hazafelé hoztuk nagyon félt. Amikor hazaértünk és letettem, had ismerkedjen az új környezetével, Molly nem mert odajönni. Félt Tücsitől. De hamar összeszoktak.
Együtt nagyon rosszak tudnak lenni. Egyszer eldöntöttek egy elég nagy filodendront is.
Sokat sétáltattam Mollyt, de mióta itt a cica, csak rá koncentrál.

Néha szegény Tücsi inkább már elbújik Molly elől, mert nincs kedve játszani.
Molly mindig cipeli. Nemrég nőtt vissza a fülénél a szőr, mert ahogy Molly vitte, kihúzta a fogaival. Most a nyakánál nincs.
Ha szegény Tücsi csak a szomszédba megy át, Molly már akkor is sír és ugat.
Még azt is megengedi hogy az ételéből egyen Tücsi. Persze ő fújjog, mikor eszik és Molly is ott van.
Szerintem Mollynak jót tett, hogy hoztunk egy kiscicát, így legalább nincs egyedül. A nagymacskánk, Berci soha nem foglalkozik vele.

Tücsit Bercitől is nagyon féltettük, nehogy rátámadjon. Kezdetben fújjogtak egymásra, de most már talán a Berci se bántaná. Berci azt is megengedi, hogy egyen a táljából, bár nem mer vele úgy játszani mint Mollyval.

Remélem még sok időt fognak együtt tölteni.
(A cikket beküldte: $zasza)Egy testőr...
A háromból egy. Aramisz. Bufla, kajla, 78 kilós bernipásztor kutyu volt. Amikor kipottyant anyujából, azonnal ráböktem, hogy nekem ő kell, senki más!!! Már kicsi korában kiütközött csodálatos jelleme. Akaratos és okos volt. De még mennyire! A lépcsőn nem volt... »

A könyvek haszna
4-5 éves lehettem, amikor lenyűgözött az anyai nagymamám „ebédlő”szobájában álló, kicsi gyerekként ránézve oltári nagy könyvszekrény, amely roskadásig volt rakva. Két méternél is magasabb, L-alakú, száranként kb. másfél méteres, csináltatott, szép... »
Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.