Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Hobbi- és háziállatok

Tücsi és Molly

Molly ugy szereti Tücsit, a kis kandúr cicát, mintha a saját gyereke lenne. Igazi kutya-macska barátság. Nem tudom, hogy igazából normális dolog-e, mert nem sok kutya szeret igy egy kiscicát, mint ahogy Molly.
Miután meghalt az anyukája, egyedül maradt. Pár napig szomorú volt, de két hét múlva hoztuk Tücsit és Molly nagyon örült neki.


Mikor Tücsit hazafelé hoztuk nagyon félt. Amikor hazaértünk és letettem, had ismerkedjen az új környezetével, Molly nem mert odajönni. Félt Tücsitől. De hamar összeszoktak.
Együtt nagyon rosszak tudnak lenni. Egyszer eldöntöttek egy elég nagy filodendront is.
Sokat sétáltattam Mollyt, de mióta itt a cica, csak rá koncentrál.

Néha szegény Tücsi inkább már elbújik Molly elől, mert nincs kedve játszani.
Molly mindig cipeli. Nemrég nőtt vissza a fülénél a szőr, mert ahogy Molly vitte, kihúzta a fogaival. Most a nyakánál nincs.
Ha szegény Tücsi csak a szomszédba megy át, Molly már akkor is sír és ugat.
Még azt is megengedi hogy az ételéből egyen Tücsi. Persze ő fújjog, mikor eszik és Molly is ott van.
Szerintem Mollynak jót tett, hogy hoztunk egy kiscicát, így legalább nincs egyedül. A nagymacskánk, Berci soha nem foglalkozik vele.

Tücsit Bercitől is nagyon féltettük, nehogy rátámadjon. Kezdetben fújjogtak egymásra, de most már talán a Berci se bántaná. Berci azt is megengedi, hogy egyen a táljából, bár nem mer vele úgy játszani mint Mollyval.

Remélem még sok időt fognak együtt tölteni.
(A cikket beküldte: $zasza)Kutya érkezik a családba
Azzal a témával szeretnék foglalkozni, hogy mennyire nem gondolják meg az emberek, hogy négylábú családtagot válasszanak, mennyire nem gondolják végig, mivel jár, és milyen fajta kinek való...Szeretnék mindenkit kérni arra, ha nem biztos benne, hogy minden gonddal... »

Konyhai hangulatok
Amikor egy új lakásba költözünk, általában sok időt szánunk a nappali, a szobák díszítésére, de a konyha sokszor a sor végére kerül ebből a szempontból. Pedig a vendégsereg is sokszor itt gyűlik össze a finom étkek körül, bármilyen apró is ez a helyiség. »

Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.