Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Médiacsodák

Tíz év nevetés - Jóbarátok

Talán még valamennyien emlékezhetünk rá, hogy volt ez a nagyszerű sorozat, ami elé ha leültünk, akár egy pillanatra beletekintettünk, rögtön röhögőgörcsben fetrengtünk egy fél órán át. Ez a sorozat már rég végetért, de úgy érzem, hogy sokunk nevében mondom ki, hiányzik.

Kedvenc szövegeink bármilyen filmből, sorozatból lehetnek. Kedvenc részek, szereplők is. De ki ne emlékezne arra a bizonyos jelenetre, amikor Rachel Green a menyasszonyi ruhájában bevergődött a Central Perkbe? Vagy utálta, vagy szerette, de mindenki ismerte, és ha nem is vallotta be, de valamilyen szinten megnevettette.
Soha nem fogom elfelejteni, ahogy a nővéremmel néztük (akkor a Tv-ben, most DVD-ről), apa bejött és kérdezte, hogy már megint ezt a "hülyeséget" nézzük? Leült mellénk, mert ott volt a számítógép, abban a szobában, és dolgoznia kellett rajta. Mondanom sem kell, abból semmilyen munka nem lett. Velünk nézte, és nevetett rajta! Na látjátok, ő nem vallotta volna be, de élvezte! Ez egy olyan sorozat, amibe ha belenézel, rögtön nevetsz egy jót, de komolyan, minden mondaton lehet nevetni!

Sokat gondolkoztam, hogy mit lehet egy sorozatról írni, cikknek, de aztán arra a döntésre jutottam, hogy ez nem is cikk, inkább egy "emlékezés" lenne. Tudom, erős fogalmazás, elvégre senki se halt meg, de azért ez mégiscsak egy korszak vége (Jóbarátok fanok, emlékeztek Rach kiköltözésére?)!

Egy kis kedvcsinálásnak, kedvenc mondataim közül néhány:

"Ne legyél nyálas Ross! Ez nem a vallási félóra!" (Phoebe)

"Te vagy a paleontológus Ross! Áss egy kicsit mélyebbre"
(Phoebe)

"Mondd el apunak hogy Richarddal jársz!
(Ross)
"Persze! Szülinapján meglepem aput egy infarktussal!"
(Monica)

"Hagyd már a természetet! Mi vagy te,hód?"
(Phoebe)

"Most ráírhatom a névjegyemre, hogy Joey Tribbiani: modell kötőjel színész!"
(Joey)
"Vagy inkább Joey Tribbiani: férfi kötőjel nő!"
(Chandler)

"Hát azt hiszem, mégsem Cupidó hozta közénk!"
(Rach)
"Nem! Csak egy öreg repülő törpe."
(Phoebe, Joey barátnőjéről, akiben csalódtak.)

"Phoebe! Szerinted a kedvenc állatod mindent elárul Rólad?"
(Monica)
"Mármint a hátam mögött??"
(Phoebe ijedten.)

"És ha nem csal az emlékezetem a Ray Ban volt az I.világháború hivatalos szponzora"
(Ross)

"Gyerekek, nem akarok okoskodni, de elég szégyen az, hogy egy csapat iskolázott felnőtt...és Joey, nem tudja az államokat. Volt már a kezetekben térkép? Vagy olyan gömbölyű, színes izé: FÖLDGÖMB?"
(Ross)

"Magellán! Csak 46 államot írtál!"
(Chandler)

"Sziasztok, boldog Hálaadást!"
(Ross)
"Cssssss!!!"
(A többiek, akik épp Chandler hülye játékát játsszák.)
"Mi van, idén titokban tartjuk a Hálaadást?"
(Ross)

"...De ha ő leáll mindenféle idegen pasikkal csőrőzni, akkor majd én is!"
(Ross)

"Hé! Ismer valaki egy jó szabót?"
(Chandler)
"Minek? Hosszú a nadrágod?"
(Joey)
"Nem, csak szeretnék valakit, aki körberajzolna krétával...."
(Chandler)

"De mi van, ha Elizabeth összefekszik a táborban egy csomó pasival?"
(Ross)
"Akkor őt kivételesen nem veszed feleségül!"
(Chandler)

Mindenkinek teljes szívemből ajánlom, ha szeretne nevetni egy jót, csak egy részt nézzetek meg! Youtube-on fenn vannak magyarul is, egy-két rész! Nem vesztesz semmit, de nyersz helyette egy jó, nevetős félórát!
(A cikket beküldte: minous)Filmajánló: a legjobb családi filmek karácsonyra, téli szünetre
Közeledik a karácsony, a béke, a nyugalom és persze a szórakozás ideje. Sokaknak ilyenkor adatik meg, hogy nyugodtan a tévé elé telepedjenek a családdal, egy tojáslikőrrel, néhány szaloncukorral a kezünkben és megnézzenek egy igazán jó filmet. Nem kell minden... »

Salátatippek
Alábbi írásunk szerzője a saláták világába kalauzol bennünket. Érdemes vele tartani! Régebben elég egyoldalú volt az étlapunkon a salátakínálat: uborka-, káposzta-, paradicsom, krumpli- és vegyes saláta. Amióta azonban hozzánk is begyűrűzött a reformkonyha... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.