Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egyéb cikkek

Sprtoljatok! A sport jó!

Én a kick- boxot választottam! Nagyon szeretem! Azt hittem hogy nagyon durva sport de nem! Szeretem csinálni!

A kick- boxnál van töbfajta rúgás is, és ütés!Van több övfökozat az ekső öv fokozat a fehér öv egy csíkkal ami az tizedik kiyunak felel meg fehér öv két csíkkal ami a kilencedik kiyu, sárgaöv 1-2csík, zöldöv 1-2 csík, kék öv 1-2 csík, barna öv 1-2 csík, piros öv 1-2 csík és végüj de nem utolsó sorba a fekete öv aminél nem kiyu van hanem dan.Nagyon sokan azt hiszik hogyha egy nő sportol akkor ő már nem is lehet csinos! Ez nem így van, pont az ellenkezője a valóság! Jómagam is sportolok! Mióta járok kick-boxra 2 hónap alatt 5 kilo ment le rólam, úgy hogy emelett nem tornáztam és nem is fogyúkúráztam! A fájdalom küszöböm is megnőtt! Az edző nagyon rendes, hagyja hogy mi is érvényesüljünk! Én egy kis városi egyesülethez járok, de attól hogy kicsi és kevesen vagyunk nagyon szép eredményeink vannak! Még a lányok is! Sportoljatok bátran, ha mozogtok akkor az csak jó lehet! Ha nagyon sikeres fogyikúrát akarsz végezni akkor azt egy kis mozgással is elérheted! Nem muszáj tornáznod vagy kemény sportot űznöd! Elég ha minden nap sétálsz vagy futsz egy háromnegyed órát! És evvel nem csak fogyhatsz hanem egészséges is lehetsz mivel friss levegőn vagy!
(A cikket beküldte: Sochedi)Hangoskönyv
A legutóbbi Ünnepi Könyvhét egyik nagy meglepetése a hangos-könyvek utáni kereslet, illetve a vásárlói érdeklődés volt. A Magyar Hangos-könyv Kiadók Egyesülete (MHKE) először jelent meg a vásáron önálló pavilonnal, és az egyesületi tagok teljes választékával. A... »

Ami természetes, nem lehet elég hatékony? De igen!
Jó úton haladunk egészségtudatosság terén. Hál’Istennek egyre több nő foglalkozik a családja és saját egészségével – kirándulni viszi a gyereke(ke)t, zumbázik, jógázik, fut vagy tornázik, s közben még a boltban is szán némi időt a megfelelő ennivaló... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.