Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Hobbi- és háziállatok

Segítsünk a Pomázi Állatvédőknek!

Nem sokan ismerik ezt a lelkes Állatvédő Egyesületet, mert a média csak a nagy állatvédőket reklámozza és támogatja. És a kicsi egyesületek? Őket nem ismeri szinte senki sem, csak csendben végzik nap mint nap az állatvédő munkájukat, néha erejük felett is. A kutyusoknak mindent megadnak, amit csak tudnak, de sajnos egyre kevesebben támogatják őket...

Hamarosan itt a karácsony, küldjünk a gazdátlan kutyusoknak olyan dolgokat, ami esetleg nekünk már nem kell, de ők még tudják hasznosítani.
Pomázon az állatvédőnél 50 gazdátlan kutyus tölti majd a karácsonyt az állatotthonban, ha nem is fogadsz örökbe belőlük, segíts kérlek nekik.
Nem csupán pénzzel tudsz, nagyon sokféle más dolognak is örülnek.
Pl.: takarók, plédek, lepedők, nyakörvek, pórázok, tálak, fazekak, kutyatáp, konzervek, tészták, seprűk, tisztítószerek.
De persze pénzzel is segíthetsz, már pár száz forintnak is nagyon örülnek: Pomázi Állatvédő és Állatsegítő egyesület 11705008-20441069 (OTP)

Ha esetleg tárgyi adománnyal segítenél neki:
Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület
2013 Pomáz Széchényi u. 21.

50 kutyus vár most is gazdira, ha kisállat társat keresel, menj és nézd meg őket, biztos beleszeretsz egy kutyusba. Vannak most kicsi kutyusok is, és egy nagyon fontos dolog az egyesületről: nem altatnak el kutyust!

Segítsünk, hogy szép és tápban gazdag karácsonyuk legyen!
Ha valaki személyesen vinne adományt:
06-20-3234695 vagy 06-30-8650546

Segítsünk nekik:
Panka
3-4 év körüli német juhász keverék, ivartalanított kutyus, nagyon ragaszkodó, kedves, játékos, okos és nagyon szereti a gyerekeket.
Tel.: 06-20-204-8732

És rajta kívül még több tucat kutyus is gazdát keres.
(A cikket beküldte: danama)Egy testőr...
A háromból egy. Aramisz. Bufla, kajla, 78 kilós bernipásztor kutyu volt. Amikor kipottyant anyujából, azonnal ráböktem, hogy nekem ő kell, senki más!!! Már kicsi korában kiütközött csodálatos jelleme. Akaratos és okos volt. De még mennyire! A lépcsőn nem volt... »

Ilcsi Mama 2012. évi időjárás előrejelzése - tavasz
Az előjelzésem - mint mindig: Népi megfigyelések, népi regulák alapján, és főleg - csillagászati szempontból - a „HOLD, mint a második fővilágosítónk” holdciklus fázisainak, figyelembe vételével, és nem utolsó sorban több évtizedes saját megfigyeléseim alapján készült. »

Minden jog fenntartva © 2019, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.