Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Otthon és kert

Sárgul az irigységtől a szomszéd, ha meglátja a tetődet? Avagy a drágább az olcsóbb?

Sárgul az irigységtől a szomszéd, ha meglátja a tetődet? Avagy a drágább az olcsóbb? Óriási sikoltásra rohantam be, Dani fiam a szőnyegen ül egy kisebb tócsa mellett a tetőtéri kisszobájában és visít:
- Mamiiiii! Csöpög a fejemre valami! Elázott a macim is!

Te jó ég! Ettől féltem, és már régóta mondogatom Péternek, hogy nagyon gyászosan néz ki a palatetőnk. Az még csak hagyján, hogy a vendégeinket igyekszem gyorsan betuszkolni a kertkaputól a házba, nehogy meglássák a ház szégyenfoltját, de sejtettem, hogy az első nagyobb vihart, vagy esőt nem fogja kibírni.

A szőnyegre lavór, Danira új ruha, egy mese kárpótlásképp, amitől el is aludt, és megkezdhettem a nyomozást. Milyen is legyen az új tetőnk?
Péter kiadta az ukázt, hogy olyan tetőt keressek, amivel többé egy életen át nem lesz gondunk. Legyen rá vagy fél évszázad garancia, legyen patinás a gyártója, és amilyen időjárás mostanában van, legyen extrém időjárásálló, bírjon ki még akár – ne adj Isten - egy tűzvészt is. Na de fogok ilyet találni egyáltalán?

És ekkor eszembe jutott a volt iskolatársnőm, akinél épp 3 hete jártunk vendégségben, és bizony elájultam, olyan szép a házuk, a tető meg kifejezetten különleges.


    - Mióta 5 éve felújítottuk a házat, kb. havonta 1-szer becsenget valaki a házba, hogy megkérdezze, mi ez a különlegesen szép tetőcserép. És barátom, kibírta a legkeményebb viharokat, amikor a szomszéd utcában a többi márkás tetőcseréppel fedett házak közül több helyen új cserepeket kellett venni és nem kis bajlódással és javítási költséggel viszonylag új tetőkhöz is hozzá kellett nyúlni. A mienk viszont olyan erős, mint a szikla!


Gyorsan tárcsáztam Editet:

- Milyen tetőt is mondtál? Gerard? Új-Zélandi márka, de itthon gyártják?

Edit azt is elmondta, hogy a cég 50 év garanciát vállal: megteheti, mert ez a tető a trópusi orkánokat is kibírja, és ellenáll a jégesőnek. Igaz, az ára első látásra magasnak tűnik, de ha hozzáveszi, hogy a cserép könnyű súlya miatt jóval kevésbé masszív és olcsóbb tetőszerkezet is elegendő, valamint azt, hogy nem kell a javításra egy fillért sem áldozni, bizony nagyon elégedett a költségekkel is.


A telefon után azonnal felmentem a cég honlapjára, és megtudtam, hogy rozsdamentes acéllemezre Új-Zélandi kőzúzalékot visznek fel, ettől olyan bivalyerős és könnyű is egyszerre. A gyártási technológia környezetbarát. Ráadásul a palatetők cseréjére nincs is talán ennél ideálisabb megoldás, akár a pala tetejére is rakhatjuk.És még mondja azt valaki, hogy nincs szerencsénk: november végéig a hódfarkú cserepet akciós áron kapjuk meg.

Péter persze még végigvizsgáltatott velem néhány márkát, de a márkaboltba lépve rögtön tudtam: nekem csak Gerard tető kell!

Mióta feltettük az új cserepet, a szomszédnőm majd meghal az irigységtől, és állandóan a férje fülét rágja: Józsi, nekem is ilyen kell!
Életed legszebb tetőjét november végéig akciósan veheted meg: válaszd a hódfarkú Gerard cserepet!

További részeletekért kattints ide!

(A cikket beküldte: nmedia)


A gyerekszoba színei, dekorálása
Napjainkban rengeteg fajta festéket, és tapétát kaphatunk. Sajnos tapasztalataim szerint sokan ma is ragaszkodnak azokhoz a nézetekhez, hogy a kislányoknak rózsaszin szobát kell csinálni, a fiúknak kéket. »

Olasz konyha
Az olasz konyha egyéni anyagaival, ízeivel, változatosságával világszerte előkelő helyet vívott ki magának. Az olaszok konyháikat jelentős idegenforgalmi vonzerőként becsülik, és így állandóan fejlesztik konyhatechnikájukat. Erről tanúskodik fejlett... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.