Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Otthon és kert

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
Nehogy Te legyél a következő, akihez betörnek! Lehet jó, ami magyar?
Húsvétkor néhány napra Egerszalókra vittük a gyerekeket élményfürdőzni. Imádták és még akkor is viháncoltak, amikor már hazaérkezve az ajtót nyitottuk. Csak akkor fagyott le a mosoly Danikám arcáról, mikor szipogva megkérdezte: - Anyu, ez a kis lyuk korábban... »

Napelem tapasztalatok
Napelemes rendszerrel kapcsolatos tapasztalatok. Mert a nap süt. Használjuk ki ezt a kimeríthetetlen, elérhető energiaforrást! A jelenlegi technológia segítségével képesek vagyunk tárolás nélkül megtermelni az éves energiaszükségletünket. »


A menyasszony, aki a vőlegénye helyett az ablakaiba szerelmes
Épp egy porceláncsészét tartottam a kezemben, hogy Zsuzsinak nászajándékot vegyek, amikor csöng a telefon: - Szombaton leánybúcsú nálunk. Kati, ugye el tudsz jönni? A gyerekeknek élményfürdőzést ígértünk, de majd megyünk vasárnap, ezt nem hagyhatom ki, ott... »

Búcsúzik a tél, közeledik a tavasz…
Nagyon várjuk a tavaszt! A hőmérő még kemény mínuszokat mutat, a meteorológusok szórványosan előforduló hózáporokról beszélnek, de ha nyitott szemmel nézünk körbe a kertünkben a természet megmutatja nekünk a tavasz közeledtét… »

Takarítási ötletek - a citrom
A citrom sok mindenre jó. Nem csak a rántott húsra, vagy a teába facsarható, hanem például a takarításnál is felhasználhatjuk. Magas a savtartalma, erős fertőtlenítő hatással bír. Jó zsírtalanítő és igen hatékony a szagtalanítás területén is! »

A biztonságos ünnepekért
Mindig beleborzongok a karácsonyt követő napokon, amikor azt hallom a híradóban, hogy milyen sok helyen tombolt tűz az ünnepek következményeképp. A karácsonnyal együtt jár a gyerya, a fény, figyeljünk oda, hogy nehogy baj legyen ebből! »

Hogyan válasszunk fenyőfát és hogyan maradjon szép?
Ha feldíszítünk egy fenyőt, karácsonyfa válik belőle. Mindegy milyen, legyen csak pár ág, vagy két méteres óriás, mindenképp gyönyörű. Ha tökéletes fát szeretnél, leírok hozzá néhány tippet, amiket egy szakembertől hallottam. »

Mérgező növények a kertben és a lakásban
Ősszel és tavasszal van a fák és bokrok telepítésének időszaka, nem árt egy kisgyermekes családnak tisztában lennie azzal, hogy mely növény mérgező. Elég, ha egy pillanatra nem figyelünk oda, máris a kicsik szájába vándorolhat 1-1 figyelemfelkeltő bogyó, vagy egyéb növényi rész. »

Sárgul az irigységtől a szomszéd, ha meglátja a tetődet? Avagy a drágább az olcsóbb?
Óriási sikoltásra rohantam be, Dani fiam a szőnyegen ül egy kisebb tócsa mellett a tetőtéri kisszobájában és visít: - Mamiiiii! Csöpög a fejemre valami! Elázott a macim is! Te jó ég! Ettől féltem, és már régóta mondogatom Péternek, hogy nagyon gyászosan néz... »

Így spórolj legálisan a fűtésszámlán: válassz jó ablakot!
Nem szeretnéd kiszórni az ablakon a fűtésre fordított pénzt? Ablakfelújításon gondolkodsz? Akkor szívleld meg az alábbiakat. »

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2021, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.