Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Őszi örömök

Közeleg az ősz, a búcsúzás, az elmúlás évszaka. Legtöbb ember ezt az évszakot a szomorúsággal azonosítja és így nem is igen látja meg szépségeit. Pedig van és nem is kevés. A természet gondoskodott róla, hogy a tél beállta előtt még felfedje előttünk teljes pompáját és a színek kavalkádjával búcsúzzon el. Ezt a szépséget és a benne rejlő lehetőséget használjuk ki mi is.

Jön a téli zimankó, mikor úgyis többet szorulunk a lakásba a kelleténél és az otthoni családi programok kapnak nagyobb hangsúlyt.

De még várjunk ezzel és járjuk a természetet, gyönyörködjünk az erdő szépségében, a pompázó fákban, melyek már hullatják ezer színű leveleiket. Nincs is kellemesebb, mint sétálni a rőt avarban és beszippantani fanyar illatát, élvezni a fák közül előbukkanó napsugarak már nem égető , hanem bársonyosan simogató érintését.

No és aki nem szereti a hegyeket, őket várják tavaink, melyek már nem fürdésre de inkább hajókázásra alkalmasak. Már nincs az a nagy forgatag, az a lüktető zaj. Átveszi helyét a csend, a nyugalom, a békesség.

Régi történelmi városainkat is kellemesebb enyhébb időben látogatni, mint a forró nyári kánikulában. Ezer féle program vár ránk ilyenkor is, múzeum látogatás, tárlatok, régi várak, nevezetességek.

A sportnak se kell kimaradni életünkből, kirándulás, biciklizés, kocogás, horgászat és még oly sok lehetőség van izmaink megmozgatására.


Töltekezzünk fel élményekkel, látnivalókkal és ha lehet tegyük mindezt remek társasággal, családtagokkal, barátokkal.

Így könnyebb lesz elviselni a hosszú hideg hónapokat, hiszen lesz mire visszagondolni, emlékezni a melengető kályha mellett ülve.
(A cikket beküldte: arany52)Témakarika - Kiss Antal: Kishegy
Balatonlelle, nyári nyaralás egybekötve egy helyi nevezetesség megtekintésével. A látrányi rétek szőlői, a Garamvári birtok és pincészet megtekintése után, séta a "Lovasvölgy"-ben, majd a híres Kishegyi Szt. Donát kápolnához. A Majtényi présház vendégeként a... »

Éljünk tudatosan... legalább egy picit
Miért mész mindenhová autóval? Folyatod a vizet akkor is, ha nem kell? Eszel akkor is, ha nem kell? Ég a lámpa, pedig semmi szükséged rá? Járatod az autót, mert éppen vársz valakire? Megy a TV, pedig nem is nézed? Gondoltál már arra, hogy a gyermekeinknek,... »
Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.