Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Ügyeskedjünk!

Őszi ajtódísz

Ehhez az ajtódíszhez nem kell, rendkivüli kézügyesség, csak egy kis idő és pár kellék, és egy kreatív ötlet.
Az ajtódísz elkészítése körülbelül fél-háromnegyed órát vesz igénybe.
szerintem a sajátkészítésű díszek mindíg nagyobb örömet szereznek, mint a készen vett. Remélem más is így érzi.


Hozzá valók
-1 kb 12 cm átmérőjű szalma koszorú
-2 féle dekor műlevél (kikából)
-gombostű
-kb 15 cm szalag
-bármilyen bogyótermés ami színben harmonizál
-és ami csak az eszünkbe jut, mint díszítőelem.

Tetszés szerint 2-3 darab levelet összefogunk és gombostűre szúrúnk. Ezeket a levél csokrokat az összetartó gombostűvel, ötletszerűen a koszorúra tűzzük. Ha nem akarjuk hogy a koszorú oldala csupasz legyen oda is tűzhetünk levelet egyessével. Ezeket a tetején, és az alján rögzítjük egy-egy tűvel.
Ha van a kertben (vagy a közeli parkban) olyan növény amelynek szép színes bogyótermése, van azt is fel használhatjuk a díszítéshez.
Legvégül a szalagra kössünk egy csomót, és a csomót átszúrva egy gombostűvel, ezt is rögzítsük a koszorú hátoldalára. Az enyém csak egy minta, mindenki a saját fantáziája alapján olyan csodákat gyárthat, amilyet kitalál. Mivel ebből a tű a legveszélyesebb hozzávaló, azt ki is hagyhatjuk és ragasztóval is rögzíthetjük a díszeket, ebben az esetben még a gyerekek is velünk csinálhatják. Egy vidám vasárnap délután igazán kellemes családi program lehet.
Ha vidámabbá szeretnénk tenni készíthetjük nagyobb koszorúból is, amit más termésekkel (makk, dió stb.), szalagokkal is díszithetünk az eredeti ötletet feltúrbózva.
Mindenkinek sok sikert kívánok!
(A cikket beküldte: marcica)Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
A cikk ötletének megírása már régóta érlelődött bennem. A közzétételhez az utolsó lökést a „flakonból műanyag fólia” zseniális ötlete adta. A háztartásokban az egyik legnagyobb feladat a dolgok, különösen az apró tárgyak rendszerezett tárolása. »

Különleges hobbik
A tipikus női hobbikkal kapcsolatos társadalmi összgondolkodás idejétmúlt és ráncfelvarrásra szorul... ...ugyanúgy, ahogy a női szerepekre vonatkozó konzervatív elképzelések. Ezeknek megfelelően a nő szabadidejében kertészkedjen, kössön vagy cukrászkodjon,... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.