Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Ősz és a természet

Ebben a rövid írásomban az ősz szépségéről, a természet színességéről írok.
A levelek szinessége csodálatosan széppé varázsolja ezt az évszakot, amelynek igazi hangulata van. Érdemes felkeresni ilyenkor egy közeli erdőt és feledhetetlen sétákat lehet tenni, csodálva a természet szépségét.


„Itt van az ősz, itt van újra,
S szép, mint mindig, énnekem.
Tudja isten, hogy mi okból
Szeretem, de szeretem.”
Ahogy a nagy magyar költő Petőfi Sándor is megírta versében: Itt van az ősz, itt van újra.

Úgy gondolom, hogy számomra az ősz a legszebb, legkedvesebb évszak.

Akkor, amikor a nyár folyamán minden zöld színbe pompázik, addig ősszel új ruhát ölt a természet. Ez az évszak hozza meg a természet igazi szépségét. Ilyenkor megtalálható a sárga, a barna, a rozsda barna, a vörös - és talán mondhatnánk -,hogy az összes létező szín.

Nincs is annál szebb, amikor a nap még süt és az ember jókat sétálhat, kirándulhat egy-egy őszi erdőben. A föld tele van száraz levelekkel és talpa alatt zörög az avar. Ekkor ugyan még a fák tele vannak mindenféle színű levelekkel, amelyek kapaszkodnak az ágakhoz, bár tudjuk, hogy hamarosan ők is a földre pottyannak.
Az ősz meghozza számukra az elmúlást. Így kerek a levelek, növények élete, amelyek avarként táplálják a talajt, ezáltal azt a fát is, amelyről lepottyantak.
Reményeink szerint jövő tavasszal újra minden kis levél kihajt, és csodássá, terebélyessé teszik újra a fákat.

Minden évszaknak megvan a maga szépsége, de az ősz illata, színessége feledhetetlen.
Szerencsére jövőre ismét eljön és újra megcsodálhatjuk szépségét.
(A cikket beküldte: Maruszja)Itt van az ősz, itt van újra
Ahogy többi évszaknak, az ősznek is megvannak a maga szépségei, de a nehézségei is, amiket nem mindenki él meg egyformán. Van, akinek ez a kedvenc évszaka, például ilyenkor szeret igazán kirándulni. Látványos élményben lehet része, mert a különböző növények... »

Fülbevaló készítése
Íme első saját készítésű fülbevalóm porcelánból. Egyszerűen imádom a fülbevalókat, nem tudok velük betelni, mindig szemet vetek egy újabb darabra, innen jött az ötlet. Szeretem, mert nagyon egyedi, ilyen biztos nem jön velem szembe az utcán és nem nehéz, nem húzza a fülemet sem. »

Minden jog fenntartva © 2019, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.