Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Otthon és kert

Nászajándékba 25 évnyi megtakarítás
– hogy termel pénzt Neked a hőszigetelés?

Nászajándékba 25 évnyi megtakarítás <br/>– hogy termel pénzt Neked a hőszigetelés? A gyerekek a napkényeztette verandán rolleroztak már reggel óta, mi álmosan kavargattuk a kávénkat legjobb barátnőm esküvője után Dóriék szőlőlugasokkal körülvett hatalmas udvarában: itt ragadtunk éjszakára is a hatalmas táncmulatság után.

Dóri továbbra is ragyogott, szerelmesen nézve Attilát, a lagzi élményeiről és a rokonokról sztorizott. Amikor azonban a nászajándékokról kérdeztük, hirtelen elhallgatott, sóhajtott egyet-kettőt, majd legyintett:
    - Kaptunk 2 vasalót, 3 porcelánkészletet, az újabb LCD TV pedig majd a gyerekszobába kerül, ha lesz kinek... Pedig a házunk sincs igazán kész.

Nem tudtam megállni, hogy ki ne bökjem:
- Mi is begyűjtöttünk haszontalan dolgokat tavaly, de a szüleimtől a legjobb nászajándékot kaptunk, amit el tudok képzelni. Felújítottunk és beborították a házunk falát egy olyan hőszigetelő anyaggal, amelyek még a gyerekeinket is kiszolgálják majd. Azóta ne tudd meg, mennyivel kisebb a fűtésszámlánk...

Hogy jött az ötlet? Zsuzsi barátnőm a nagylánya ballagási buliján mutogatta a házuk falát, no meg a gázszámláját, miután valahogy szóba került, hogy az egekbe szökött a fűtési költségünk az előző évhez képest. Zsuzsi kiszámolta, hogy az utólagos hőszigetelés óta évente vagy 40.000 Ft-ot spórolnak.

Osztottunk- szoroztunk: ki tudja, hol állnak meg az energia árak pár év múlva? Nincs annyi pénzünk, hogy az ablakon dobjuk ki a pénzt a fűtésre. Zsuzsi teljesen odavolt az Austrotherm-től, nemcsak a különleges műszaki adatai, hanem a miatt is, hogy környezetbarát és három magyar gyára is van - a szíve csücske azon cégek, akik magyar munkahelyeket teremtenek.Idáig Zsuzsi mindig jó dolgokat ajánlott, de azért biztos, ami biztos, „megfaggattam” a netet. Nemcsak Ausztriában, de Magyarországon is ezt a márkát választja a legtöbb család, és a kiemelkedő hőszigetelő képességével tényleg az Austrotherm viszi a prímet.

A szakembereik minden kérdésre tudták a választ, kiválasztották a számunkra ideális anyagot és vastagságot, és pár hét alatt fel is került a falakra. És láss csodát, két és fél év alatt már majdnem meg is térült az ára! Igaz, a 12 cm-eset választottuk pontosan ezért, pedig a magyarok azt hiszik, a 6 cm-es is megteszi. Szerencsére így már termeli a pénzt minden évben fűtési megtakarítás formájában.Búcsúzóul Dóri fülébe súgtam: Akár a menyasszonytánc pénzéből is leszigetelhetitek a házatokat! Kati kolléganőmék múlt héten fejezték be a lakásukat, tanácsomra természetesen Austrothermmel. A legújabb „csodagyerekük”, a GRAFIT® REFLEX szigetelőanyag most akciós áron kapható. Győzd meg a férjed, csak nyerhettek vele, garantálom.
Az Austrotherm egyedülállő hőszigetelő képességű újdonságát, a GRAFIT® REFLEX -et október 31-ig akciós áron veheted meg a márkakereskedőknél. Számolj és keresd fel a hozzád legközelebbi márkakereskedőt, hogy több maradjon havonta a kosztpénzre.
(A cikket beküldte: nmedia)


Tudtad-e?
Tudtad-e, hogy nem csak egyfajta ibolya létezik? Pedig így van ez, 23 nemzetsége és közel 1000 fajtája létezik, de nálunk nem mindegyik él és néha nem is mindegyik ibolya, hanem inkább árvácska. Ezek kis tesók egymással egy nemzetségbe tartoznak. Néhányukat megismerheted. »

Ember árnyék nélkül 2. rész
Kutyusom halála óta kijárok heti 2-3 alkalommal a kutyamenhelyre önkéntesként. Kenneleket takarítok, kutyát sétáltatok. Sokan megalázónak tartják, nem tartanak normálisnak. Pedig takarítás közben lehet velük kapcsolatba kerülni, ja és nagyon jó hallgatóság is :).... »

Minden jog fenntartva © 2019, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.