Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Otthon és kert

Nászajándékba 25 évnyi megtakarítás
– hogy termel pénzt Neked a hőszigetelés?

Nászajándékba 25 évnyi megtakarítás <br/>– hogy termel pénzt Neked a hőszigetelés? A gyerekek a napkényeztette verandán rolleroztak már reggel óta, mi álmosan kavargattuk a kávénkat legjobb barátnőm esküvője után Dóriék szőlőlugasokkal körülvett hatalmas udvarában: itt ragadtunk éjszakára is a hatalmas táncmulatság után.

Dóri továbbra is ragyogott, szerelmesen nézve Attilát, a lagzi élményeiről és a rokonokról sztorizott. Amikor azonban a nászajándékokról kérdeztük, hirtelen elhallgatott, sóhajtott egyet-kettőt, majd legyintett:
    - Kaptunk 2 vasalót, 3 porcelánkészletet, az újabb LCD TV pedig majd a gyerekszobába kerül, ha lesz kinek... Pedig a házunk sincs igazán kész.

Nem tudtam megállni, hogy ki ne bökjem:
- Mi is begyűjtöttünk haszontalan dolgokat tavaly, de a szüleimtől a legjobb nászajándékot kaptunk, amit el tudok képzelni. Felújítottunk és beborították a házunk falát egy olyan hőszigetelő anyaggal, amelyek még a gyerekeinket is kiszolgálják majd. Azóta ne tudd meg, mennyivel kisebb a fűtésszámlánk...

Hogy jött az ötlet? Zsuzsi barátnőm a nagylánya ballagási buliján mutogatta a házuk falát, no meg a gázszámláját, miután valahogy szóba került, hogy az egekbe szökött a fűtési költségünk az előző évhez képest. Zsuzsi kiszámolta, hogy az utólagos hőszigetelés óta évente vagy 40.000 Ft-ot spórolnak.

Osztottunk- szoroztunk: ki tudja, hol állnak meg az energia árak pár év múlva? Nincs annyi pénzünk, hogy az ablakon dobjuk ki a pénzt a fűtésre. Zsuzsi teljesen odavolt az Austrotherm-től, nemcsak a különleges műszaki adatai, hanem a miatt is, hogy környezetbarát és három magyar gyára is van - a szíve csücske azon cégek, akik magyar munkahelyeket teremtenek.Idáig Zsuzsi mindig jó dolgokat ajánlott, de azért biztos, ami biztos, „megfaggattam” a netet. Nemcsak Ausztriában, de Magyarországon is ezt a márkát választja a legtöbb család, és a kiemelkedő hőszigetelő képességével tényleg az Austrotherm viszi a prímet.

A szakembereik minden kérdésre tudták a választ, kiválasztották a számunkra ideális anyagot és vastagságot, és pár hét alatt fel is került a falakra. És láss csodát, két és fél év alatt már majdnem meg is térült az ára! Igaz, a 12 cm-eset választottuk pontosan ezért, pedig a magyarok azt hiszik, a 6 cm-es is megteszi. Szerencsére így már termeli a pénzt minden évben fűtési megtakarítás formájában.Búcsúzóul Dóri fülébe súgtam: Akár a menyasszonytánc pénzéből is leszigetelhetitek a házatokat! Kati kolléganőmék múlt héten fejezték be a lakásukat, tanácsomra természetesen Austrothermmel. A legújabb „csodagyerekük”, a GRAFIT® REFLEX szigetelőanyag most akciós áron kapható. Győzd meg a férjed, csak nyerhettek vele, garantálom.
Az Austrotherm egyedülállő hőszigetelő képességű újdonságát, a GRAFIT® REFLEX -et október 31-ig akciós áron veheted meg a márkakereskedőknél. Számolj és keresd fel a hozzád legközelebbi márkakereskedőt, hogy több maradjon havonta a kosztpénzre.
(A cikket beküldte: nmedia)


Gondolkozz szelektíven!
Úgy gondolom a környezetünk megóvása az egyik legfontosabb dolog ma. Még, ha nem is érezzük, de a környezet, ahol élünk bizony-bizony velünk együtt lélegzik és próbál életben maradni... Ebben a kis cikkben megpróbáltam nektek összefoglalni, hogy mit értünk... »

Az életem részei: anime, manga
Kiskorom óta többször próbáltam magamnak hobbit találni. Bélyeget, szalvétát gyűjtöttem, zenekarok után kutattam amiknek esetleg a rajongójuk lehetek. De sajnos Néhány nap után meguntam. Lassan felnőtt fejjel 2008-ban megismerkedtem az animéval és a mangával. »
Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.