Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Ügyeskedjünk!

Karácsonyi scrapbook oldal

Karácsonykor - karácsonyra sokan vágnak bele egy scrapbook-albumba. Az oldalakon rengeteg emléket, hangulatot, pillanatot szeretnénk megörökíteni, évekig gyûjtögetjük a kedves képeslapokat, csomagolópapírokat. Miért ne használhatnánk föl ezeket egy igazi ünnepi oldalhoz?

Mire lesz szükségünk?

Mindenekelõtt sok fotóra. Ha nem áll módunkban a fotókat még elõhívás elõtt átalakítani, akkor válasszunk ki 10-15 felvételt, amelyen érdekes részletek, megható pillantok vannak.
Ha rendelkezünk képszerkesztõ programmal, a részleteket a kiemelõ vágás segítségével még elõhívás elõtt kiválogathatjuk. Abban az esetben, ha a felvételeket otthon, fényképminõségben is ki tudjuk nyomtatni, a fotónyomtató programban válasszuk az arckép-felvétel opciót, ami egy A4-es oldalra 15 darab 5cm x 5 cm-es képet tud nyomtatni. Így ráadásul abban is biztosak lehetünk, hogy a képek mérete hajszálpontosan megegyezik majd.
A kinyomtatott képeket karos vagy görgös vágó segítségével pillanatok alatt méretre vághatjuk.

Képeslapok

Szedjük alõ a tavalyról megmarad képeslapokat, csomagolópapírokat. Válasszuk ki a nekünk tetszõ részleteket, és a képekkel megegyezõ méretben vágjuk ki õket.

Ragasztás

A képeket és képeslap-részleteket ragasszuk egy világosabb háttérre. Közöttük hagyhatunk pár milliméteres távolságot, de ragaszthatjuk õket közvetlenül egymás mellé is. A világosabb hátteret ragasszuk egy szép, karácsonyt idézõ vastagabb kartonra.

Végezetül készítsük el a fõcímet. Ehhez használhatunk matricákat, kaparós matricát, kézírást vagy kézi vágást. A fõcímmel elletétes sarkot díszítsük valamilyen sarokelemmel. Ehhez szintén felhasználhatjuk a karácsonyi matricáinkat, egy képeslapból kivágott elemet vagy egy szép fém díszítõt.

Szerző: Darics Erika
Forrás: http://www.scrap.hu
(A cikket beküldte: Katus1)"Utolsó pillanatos" anyák napi sk ajándékok
Nálunk a kreativitás kizárólag az XX kromoszómához kötődik, vagyis a család hímjeiből teljes mértékben hiányzik. Ilyenkor, anyák napja környékén nálunk lenne a labda, nekik kell(ene) valamit kitalálni nekem és a nagymamáknak... »

EzPontAz webáruház - úgy jártam, hogy jól jártam
Szeretek az interneten vásárolni, és imádok ajándékozni, mint a nők többsége. A szokásos virágcsokor vagy az üveg jó ital, amely 2 nap múlva elhervad, illetve elfogy, rendkívül unalmas, a szokásos sutasággal átadjuk, a megajándékozott pedig úgy tesz, mintha nagyon... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.