Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Ügyeskedjünk!

Ismét divat a blogírás a nők körében

Tudom, hogy ez inkább női közösségi portál és azt hiszem nagyon hasznos lenne megosztani ezt a kis firkát a többi taggal is. Saját tapasztalatom is van ezen a téren, mivel nagyon súlyos problémákat nem sikerült feldolgozni és akkor én ajánlottam a napló vezetését, a feszültség levezetéséhez. Azt hiszem és bátran kijelenthetem, hogy sikerrel.

A modern technika sajnos háttérbe szorította az olvasást és a nők körében régen oly kedvelt napló vezetését, most azonban kedvező változást hozott épp a technika, köszönve a sok blogger fórumnak!
Újra divatba jött a naplóírás, elsősorban a nők körében. A pszichológusok szerint ez remek terápia, legalább négy okból.
1. Levezeti a stresszt. Ha naplójának el tudja panaszolni mindennapi megpróbáltatásait, elkerülheti a magas vérnyomást, kevesebb az esélye az agyvérzésre, szívinfarktusra. Ha megszabadul lelki gondjaitól, azzal oldja a stresszt, erősíti az immunrendszerét.
2. Növeli az önbizalmat. A naplóírás olyan, mint egy szelep, amelyen leeresztheti belső feszültségét. Gondolatait anélkül fejtheti ki, hogy bárki is beleszólna. az írás egyébként is jó tréning gondolatok rendezéséhez.
3. Könnyebben megoldja a gondokat. Írás közben jobban koncentrál, fegyelmezettebben gondolkodik, tehát egy adott probléma kapcsán könnyebben rátalál a megoldásra is. Egy idő után, ha tudatosan követi ezt a módszert, rájön, hogy kézben tudja tartani az eseményeket.
4. Ápolja a lelket. Ha kellően kreatív, örömet talál az írásban, s megfeledkezik a zavaró körülményekről. Miután ráérzett az írás örömére, naplójában a legjobb barátnőjénél is jobb társra találhat.
5. Saját tapasztalatom is van ezen a téren, mivel nagyon súlyos problémákat nem sikerült másképpen feldolgozni, és akkor én ajánlottam a napló vezetését, a feszültség levezetéséhez. Azt hiszem és bátran kijelenthetem, hogy sikerrel.
(A cikket beküldte: tuti-tui)Baglyos könyvjelző - nálunk pedagógusnapra készül
Azoknak ajánlom ezt a gyerekeinkkel együtt is könnyen elkészíthető könyvjelzőt, akik szeretik a baglyokat, vagy szeretnek olvasni, esetleg ajándékötletet keresnek - például a most közelgő pedagógusnapra. »

Az a "nélkülözhetetlen" telefon III.
Az első két részhez kapcsolódó fórumokon felmerült két téma: az egyik a hívószám kijelzése nélküli hívások, a másik, hogy hogyan lehet gyorsan és végleg megszabadulni azoktól, akik erőszakosan ránk akarnak tukmálni valamit. Most ezzel a két kérdéskörrel... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.