Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Invia.hu nyereményjáték - Nyerj párizsi utat!

<strong>Invia.hu nyereményjáték - Nyerj párizsi utat!</strong> A várva-várt, életadó tavaszt igazán méltó módon, egy remek nyereményjátékkal köszöntjük. Játsszatok velünk, és egy kétszemélyes párizsi utat, egy Apple "Új iPad"-ot, vagy egy INVIA ajándékcsomagot nyerhettek!

Mi jut eszünkbe, ha meghalljuk a "Párizs" szót? Talán a bohém szórakozónegyed? Az Eiffel-torony? A Champs-Élysées? Netán a Notre Dame, vagy a Szajna? Esetleg a Louvre? Lám, annyi minden juthat eszünkbe, hogy a végén még a leginkább nyilvánvalóról feledkezünk meg. Ez nem más, mint a nagybetűs Romantika.

A fent felsorolt képzettársítás összes elemét ez utóbbi kapocs köti össze igen szorosan, ezért Párizs noha Európa egyik legnépesebb fővárosa, mégsem emiatt ismerjük és szeretjük. Pontosan a változatosság az, ami miatt annyira vonzó desztináció a fények városa.

Ebből kifolyólag tavaszköszöntő nyereményjátékunk fődíja az Invia és a TdM felajánlásával egy kétfős párizsi út, mely hat napos időtartama alatt Versailles-tól egészen Disneylandig barangolhatja be a szerencsés nyertes ezt a varázslatos helyet.


Főnyeremény: 6 napos párizsi út két fő részére


Aki lecsúszik az utazásról, ne csüggedjen, hiszen az Invia egy Apple "Új iPad"-ot szán a második helyezettnek, a dobogó alsó lépcsőfokára álló játékos pedig egy Invia ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

További nyeremények: Apple "Új IPad", Invia ajándékcsomagAhhoz, hogy megnyerhesd a díjakat, nem kell mást tenni,
mint 2012. április 6-ig válaszolni az alábbi kérdésre:
Mi Párizs leghíresebb mulatója?

A válasz beküldésével elfogadod a játék szabályait és feltételeit!

A játéknak vége, köszönjük, hogy velünk játszottatok!JÁTÉKSZABÁLYOK
A nyereményjáték szervezője az INVIA.HU
A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el. A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy, a játék a résztvevők számára ingyenes.

A résztvevők közül három nyertes kerül kisorsolásra. A nyerteseket a megadott e-mail címükre küldött levélben az INVIA.HU értesíti nyereményükről, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért.
A nyeremény készpénzre nem váltható!

Az INVIA.HU és a Hoxa.hu kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a Hoxa.hu honlapja időszakosan nem érhető el.
A játékban való részvétel során megadott adatok kizárólag az INVIA.HU által kerülnek felhasználásra, a Játékos a játékban való részvétellel hozzájárul, hogy az INVIA.HU hírleveleket küldhet a számára.
A játék szervezésében a Facebook nem vesz részt.

(A cikket beküldte: INVIA)


Megoldás az ünnepekre
A December mindenhol ünnepi hangulatban telik: a kirakatok és az utcák megtelnek karácsonyi díszítéssel, az emberek sürögnek, forognak, keresik a megfelelő ajándékot szeretteiknek. »

Járjunk piacra, támogassuk a helyi termelőket!
Évente fejenként 450 kg hulladékot termelünk, amit nem tudunk már hová tenni. Ennyi megvásárolt holmit dobunk ki a szemetesbe, hogy utána még egyszer fizessünk az elszállításért. Pedig rengeteg olyan apró trükk van a mindennapokban, amelyek kis odafigyeléssel... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.