Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Médiacsodák

Hol adhatom el feleslegessé vált könyveimet?

Hol adhatom el feleslegessé vált könyveimet? Ha sok megunt, vagy feleslegessé vált könyved van, esetleg költözöl, vagy már betemetnek a könyvek és jobban örülnél egy kis plusz bevételnek, vagy újabb könyveket vásárolnál a befolyt összegből, akkor mindenképp keresd fel a Könyvmegálló.hu-t, hiszen a Könyvmegálló olyan közösségi oldal, ahol semmiért sem kell fizetned pluszban a könyv árán kívül, egy gyors regisztráció után feltöltheted eladó könyveidet, vagy ha szeretnél, vásárolhatsz is.

Biztosan te is jártál úgy, hogy eladandó könyveidet cipelve végigjártad az antikváriumokat, könyvesboltokat, ahol kedvenc könyveidet félretolták, mondván hogy „értéktelenek”, „nem keresik őket”, vagy bevették ugyan őket, de csak nagyon alacsony áron, vagy bizományi értékesítés kereteiben, melynek lényege, hogy csak jóval később juthatsz pénzhez.
Ha a Könyvmegállót választod, ilyen problémáid nem lesznek, hiszen lehetőséged van a saját magad által megszabott áron értékesíteni a könyveket és nem kell aprópénzre váltanod kedvenc olvasmányaidat.
Talán még nem hallottál róla, de a magyar állam mindenkinek lehetőséged ad használt tárgyainak értékesítésére törvényi keretek között, meghatározott évi összegig: A [Szja tv. 58.§ (9)] törvény kimondja: „Az ingó értékesítési tevékenység bevételéből a jövedelmet - 2012. január 1-től - csak abban az esetben kell megállapítani, ha a bevétel a 600 ezer forintot meghaladta.” [Szja tv. 58.§ (9)] A NAV honlapján szereplő tájékoztatás szerint: „A háztartásban feleslegessé vált, eredetileg saját használatra vásárolt vagy ajándékba kapott, örökölt vagyontárgyak alkalomszerű értékesítésekor nem beszélhetünk gazdasági tevékenységről. Ilyen esetben a NAV-hoz sem kell bejelentkezni és a bevételt is csak akkor kell bevallani, ha az éves szinten meghaladta a 600.000 forintot.”

A Könyvmegálló tulajdonképpen úgy működik, mint egy online antikvárium, ahol bárki nyithat egy "miniboltot". Ha regisztráltál és elkezdted feltölteni a könyveidet, már csak annyi a dolgod, hogy várd az érdeklődő üzeneteket, vagy a megrendeléseket. Megrendelés után a vásárlóval megkapjátok egymás elérhetőségét, máris meg tudjátok beszélni az átvétel mikéntjét, ezután pedig csak értékelned kell partneredet, hiszen ez által válik megbízhatóvá oldalunk.
Az Online Közösségi Könyváruházban nincs regisztrációs, vagy listázási díj, sőt még jutalék sem, így minden pénz a te zsebedben marad!
Ha esetleg nehézségeid támadnak a könyvfeltöltéssel, könyveid beárazásával kapcsolatban, akkor se aggódj, hiszen készítettünk egy könyveladási kisokost, melyben segítséget találhatsz könyveid eladásához!

Látogatottságunk és eladásaink száma folyamatosan növekszik és az oldalt is állandóan fejlesztjük, hogy még jobban megfeleljen felhasználóink igényeinek!
Itt minden a könyvekről szól! Intézd az eladást egyszerűen és gyorsan egy könyvszerető közösségben, akár íróasztalodnál ülve!
(A cikket beküldte: Könyveslány)


"Apróság", ami nagyon fontos, de sokan semmibe veszik
Néha eltűnődöm a világ folyásán. Azon, hogy miért van annyi agyonhajszolt, elégedetlen, megkeseredett (végletekben kifejezve: aberrált, a családja, maga ellen forduló) ember. Olyan kicsi dolog kellene ahhoz, hogy sokan ne betegedjenek meg lelkileg, s utána... »

Emlékül Igornak
A kutya mindig ragaszkodik a gazdijához, csak sajnos az ember nem mindig képes megfelelően bánni a kutyájával. Gyerekként csak egy játszótárs, aztán ahogy nő az ember, egyre jobban megérti, miért is nevezik hű társnak. Ezt a kis megemlékezést Igor kutyusunknak... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.