Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Hobbi- és háziállatok

R.I.P. CILA
Egy történet a cicámról, aki most már csak az emlékeiben él. Lehet sokan értelmetlennek fogják tartani ezt a cikket, egy olyan cicáról aki már nincs, de azért biztosan akadnak olyanok is, akik teljes mértékben meg tudják érteni, amit most érzek. »

Tücsi és Molly
Molly ugy szereti Tücsit, a kis kandúr cicát, mintha a saját gyereke lenne. Igazi kutya-macska barátság. Nem tudom, hogy igazából normális dolog-e, mert nem sok kutya szeret igy egy kiscicát, mint ahogy Molly. Miután meghalt az anyukája, egyedül maradt. Pár... »


Drága Lizám és Szonym
Ezt a cikk két aranyos kutyusról szól: Szonyról és Lizáról. Nagyon fontosak voltak nekem, sőt még ma is. Amióta ők nincsenek, azóta minden más. Például Szony nem ás hatalmas gödröket , "teli" van az udvar madárral, mert Liza már nem ugatja őket. »

Kormi és a fiatalok
Kormi egy érdekes személyiség a balesete óta. Ma már egy felelősségteljes édesanya, aki nagyon jól bánik gyermekeivel, tanítgatja az élet dolgaira, fejleszti és óvja 3 pici cicáját. Mindent megmutat nekik a környezetünkből, amit csak lehet és nem érzi, hogy veszélyes lehet számukra. »

Jó-e, hogy divathóbort manapság a vadászgörény tartása?
"Milyen állat a vadászgörény?" - teszik fel nagyon sokan a kérdést tanácstalanul toporogva az állatkereskedés ketrecei előtt. Mindenekelőtt tudnunk kell, hogy a vadászgörények bizony már évszázadok óta társai az embernek. »

A mi kis lázadónk
Gyermekkoromban a nagyszüleim tanítottak meg az állatok tiszteletére, arra, hogy gondoskodnunk kell róluk, ha a házunkba fogadjuk őket, s arra is, hogy minden nálunk lakó élőlény egy különálló személyiség, akit óvni és félteni kell. Ezt ők ezerszer meghálálják... »

Kiskutyám története
Biztosan sokan tudnátok hasonló történeteket mesélni a "több, mint háziállat" kedvencekről. Ezt az írást egy kicsit megemlékezésnek is szántam a boldog, szép napokat felelevenítve. Ő már nincs közöttünk, a kutyamennyországban szaladgál sok-sok társával együtt,... »

Tengerimalac - a család kedvence
A tengerimalac barátságos, kedves állat. Nem nehéz szeretni. Fontos azonban tudni, hogyan tartsuk és gondozzuk ezt a magával ragadó házikedvencet, hogy boldog és egészséges legyen. Következzen egy rövid leírás a teljesség igénye nélkül. »

Egy gólyacsalád édes-keserű élete
A Baranya megyei Barcs városától néhány kilométerre található egy kis falu, Darány. Ebben a faluban él az iskola kéményén található fészkében Ludmilla és Chuck. Immáron harmadik éve figyelhetjük a család életét webkamera segítségével. Róluk szeretnék írni pár gondolatot. »

Atlasz - És a világ kitárul előttem is!
Akik részben, vagy teljesen elvesztették látásukat, minden segítségért hálásak, amit embertársaiktól önzetlenül, vagy kérésre kapnak. Tudom, hiszen közéjük tartozom. S bár szerencsés helyzetben vagyok, mert sok segítőkész ember él körülöttem, mégsem akad mindig... »

Minden jog fenntartva © 2021, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.