Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Hobbi- és háziállatok

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
El kell, hogy mondjam...
Azt hiszed ismered, s rádöbbensz, hogy az az ember kivel szívesen töltötted az idődet és megosztottad a gondolataidat, hirtelen idegenné vált számodra. Hogy miért? Mert a lelke beteg, szadista. Bennem munkálkodik valami, hogy megváltoztassam, mert aki sok szépre... »

Ég veled Mázli!
Napok óta fáj a szívem, már-már fizikailag érzem. Meg szerettem volna őt menteni, de odafenn nem így akarták... Úgy érzem, muszáj kiírni magamból, amit érzek, mert másképp belebetegszem ebbe. Szakad meg a szívem és folyton csak sírok. Nem értem miért? Miért pont... »


Egymásra találás...
A kutya és az ember barátsága nagyon távolra nyúlik vissza, egy erős ősi kapcsolat. Nemcsak házőrző, családi kedvenc, de olykor gyermek hiányát pótoló kis élőlény, aki hűségével, önzetlen szeretetével, olykor kiszolgáltatott helyzetbe is kerülhet. Imádattal... »

Házi csótánykám története
Most biztos sokan furán néznek erre a címre. Mert a csótány az hú, de milyen rossz dolog. Pedig vannak tenyésztettek is, ez a történet az én kis csótijaimról szól, akik bizony nem voltak rossz vendégek a lakásban. »

A legjobb haverom...
Ez a történet egy csuklyás patkányról szól, akit még 2008-ban vettem egy állatkereskedésben. Szeretném megosztani veletek a történetét, milyen volt a kapcsolatunk, és hogy miért volt Ő a legjobb haverom. »

Maci, a szemem fénye
Egy nap kint találtam magam egy forgalmas utcán, senkit sem ismertem, az anyukám sem volt velem...egyedül maradtam... Bolyongások közepette egy iskolában találtam magam, ahol a sorsom jóra fordult... »

Egy egér aki megváltoztatta az életemet, és aki rettentően hiányzik
Az egész 2006 márciusától kezdődött. A legjobb barátnőmhöz elmentem a tavaszi szünetben és úgy gondoltam megbeszélem vele, hogy menjünk el az állatkereskedésbe és nézzünk szét. Egyik nap aztán felkerekedtünk és elmentünk, én már előre tudtam, hogy patkány kell... »

Bogi, az én szívem csücske
A gazdi nem sokkal azelőtt veszítette el idős kutyusát, mielőtt engem meglátott az interneten. Egyből belém szeretett, ezért nem is gondolkodva azonnal megkereste a lányt, aki gondoskodott rólunk, és ment minden egymás után. Igaz, nem akart azonnal új kutyust, de én közbeszóltam... »

Sissy, a cicám
A gazdim 2007 nyarán talált rám, borzalmas állapotban. A cicája elköltözött a szomszédba, a saját kölykét annyira nem szerette, pedig már mindkettő ivartalanítva volt. Nagyon fájt ez neki, mert imádta, és mindent megkapott tőle. Elhatározta, hogy szeretne egy... »

Lelkünk darabkái
Nem tudom, ki hogy van vele, nekem a családom mellett az állatkáim (3 csikó, 2 kutyus, 3 cica) a mindeneim. A kutyák iránti szeretetem már pici korom óta megvan, ahogy a lovak iránt érzett szeretetem is. Macskánk van, három is, de én inkább kutyás vagyok. »

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2021, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.