Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Hobbi- és háziállatok

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hüllőt haza! - Leopárdgekkó
A leopárdgekkó szelíd hüllő, sárga-fekete mintázatával mindig a napsütést juttatja eszembe. Eredeti élőhelye Közép-Ázsia, de ma már egy jól megtervezett terráriumban otthonunkban is könnyedén tarthatjuk! »

A vadászgörény
Ami a nevét illeti, akárki is nevezte el, biztosan nem gondolt a későbbi előítéletekre. Bármennyire is rossz névre keresztelték, hátsó gondolataink ellenére egyáltalán nem áraszt kellemetlen szagot, s vadász létére biztosan nem támadja meg egyik macskánkat sem.... »


Mit tegyünk a szúnyogok ellen?
A jó idővel nem csak a boldogság ideje köszöntött ránk, hanem a bosszúságé. Én legalábbis nagyon bosszús szoktam lenni, amikor ahelyett, hogy élvezném az illatos nyári estéket, a szúnyogokat kell hessegetnem magam körül és közben őrülten vakargatom a csípéseket. »

Állatmenhely segítése
Állatbarátok, figyelem!!! Itt a lehetőség, hogy pár kattintással hathatósan segítsetek az állatvédelemben! A Soproni Sör egy versenyt hirdetett, melynek nyertesei komoly öszeget kaphatnak. »

Védtelenül..: nincs borzalmasabb állat a Földön, mint az ember
,, Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, akit megszelídítettél” (Antoine de Saint Exupéry) Imádom az állatokat, legfőképpen a kutyákat. Pár évvel ezelőtt lettem aktív tagja egy helyi állatvédelmi egyesületnek. Szeretemből fakadóan, és mert... »

A pucucsigák
Elhagytam a gyönyörű házamat, s bolyongok az utca nyírkos fái alatt. Fájdalmam már egyre nagyobb! Vajon merre lehetnek a nagyok? Elmentek mielőtt fekete lett az ég, s az esőcseppek mosták a fák levelét. Búsan, egyedül maradtam, begubóztam formás kis... »

Szobakutya (bolognese)
Besszi kisméretű bolognese kutya, a család kedvence. Két és fél éve, karácsony előtt kaptuk a kutyát, illetve nővérem kapta a volt barátjától. Nagyon aranyos, cuki kutya. »

Parajelenségek az állatvilágban
Az állatok valószínûleg különös képességekkel rendelkeznek, melyek lehetõvé teszik számukra, hogy megérezzék a veszélyt, telepatikus úton kommunikáljanak és nagy távolságokból megtalálják a gazdájukat. A parajelenségek tanulmányozása az állatvilágban... »

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Minden jog fenntartva © 2021, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.