Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Hobbi- és háziállatok

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
Cicus története
Mostanában ritkábban látogatok kedvenc honlapomra, de ma szerencsére "feltévedtem", és az egyik favoritom, Ricardo cikkére rákattintva ért a döbbenet: saját imádott cicám nézett velem farkasszemet. Nagyon meghatódtam: ezek szerint más szerint is szép, mert... »

Kisgyerek és kutya a családban
Manapság több rémisztő hírt is hallhattunk, láthattunk, olvashattunk a sajtóban, hogy a család kutyája megsebesítette, sőt megölte a mellette élő kisgyereket... (Régen ilyen dolgok vagy nem estek meg, vagy nem lehetett róla hallani.) Úgy emlékszem, az esetek... »


Kisállatunk, a hörcsög
A hörcsög egy nagyon közkedvelt állat napjainkban. Nem tudni, hogy puha bundája, vagy aranyos pofikája miatt kedveljük. Akárhol tartható, csak egy terráriumra v. ketrecre, játékra, kis hörikajára, forgácsra, és sok-sok szeretetre van hozzá szükségünk. :) Egy a... »

A kutya tíz kérése!
Nagyon sok embernek van, vagy lesz kutyája. Sokan családtagnak és legjobb barátnak tekintjük őket. Szeretjük a kutyánkat, de nem biztos, hogy tudjuk, hogy mire is gondolnak ezek a hűséges állatok. Itt leírom, hogy mit is kérnek gondolatban tőlünk ezek a négylábúak. »

A Farkas
Ez a cikk az egyik legszebb állatról szól: a farkasról. Ennek az állatnak a bundája fehér, fekete, szürke vagy ötvözete. Nekem ez a legkedvesebb állatom. Szeretnék vele egyszer igazából összetalálkozni, játszani vele és simogatni őt. Ezért szeretnék róla írni. »

Csincsillák otthon
A csincsilla egy kis szürke mókushoz hasonlító állatka. Az Andok hegységbõl indult világkörüli útjára és ért el hozzánk is. Nagyon sok alfaja ismert, de számomra legkedvesebb az egyszerű, úgynevezett standard csincsilla. »

Kutya - macska
Hirhedt nagy ellenségek.. Pedig lehetnek akár jóban is, akár legjobb barátok, hűséges társai az embernek. Ha kölyökkorukban összeszoktatjuk őket, akár még szerencsénk is lehet :) Sajnos nem minden esetben sikerül... Akkor pedig döntenünk kell.. »

Az ivartalanítás fontosságáról
A mai világban nagyon sokan elhanyagolják, esetleg kínozzák a háziállataikat. Miért kell annyi kóbor állatnak csatangolnia a környezetünkben, ha van megoldás? Ezzel a pár sorral arra próbálok rávilágítani, hogy akad más megoldás is, mint amit a leggyaktabban... »

A macska látása
Gyakran mondják, hogy a macska lát a sötétben, ez tévedés! Egy teljesen elsőtétített helyiségben ők sem látnak, mint ahogy mi sem. Valóban érzékeli azonban a legcsekélyebb fényt is környezetében. Például éjszaka a szabadban, elég neki a csillagok parányi fénye.. »

A cicáim
Azokat a gazdikat, akik a megunt kedvencet kilökik az autókból, sose fogom megérteni, vagy akik az elpusztult kis teremtést bedobják a kukába. Minden kisállatnak joga van az élethez és nem csak addig kell szeretni míg kicsi, amikor felnő, akkor is igénylik a szeretetet. »

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
Minden jog fenntartva © 2021, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.