Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Hobbi- és háziállatok

Az állatok szeretetéről
Cikkemet elsősorban az állatok iránt érzett határtalan, végtelen szeretetem ihlette, na és annak a kiskutyának az emléke, aki első volt az életemben.. . Az állatokhoz köthető forró szeretetemet és rajongásomat hozzá kötöm, hisz Ő tanította meg nekem, hogy egy... »

Zsákbakutya - avagy menhelyi kutya nevelése
Mielőtt kutyatartásra adod a fejed, nem árt átgondolni, bírni fogod-e? Ha a kutya problémás, igyekszel megoldani a gondokat vagy megy az utcára? Ez a cikk egy menhelyi kutya és az örökbefogadó gazdáinak története. Remélem tanulságos lesz. »


Egy idős kutya viszontagságos története
Szeretném veletek megosztani egy idős kutya küzdelmét az életben maradásért.   A történet 2013. tavaszán kezdődött.  Aladárt, így nevezték el ezt a szerencsétlen kutyát, az eredeti gazdája kidobta egy puszta közepére. »

Imádott cicám, Mr.Kitty emlékére
2012-ben kaptam egy kiscicát, hihetetlen boldog voltam! Bearanyozta ez idő alatt a mindennapjaimat. Megtaláltam a lelki társam, kiráncigált a depresszióból, pedig nem tett mást, csak dorombolt nekem. 06.11-én valóra vált a legrosszabb rémálmom: szeretett cicámat... »

Kutyus örökbefogadás... tehát hazudjak?
Menhelyről szerettem volna örökbefogadni egy pici kutyust, de nem feleltem meg az elvárásoknak! Pedig csak annyi volt a bűnöm, hogy őszintén bevallottam, hogy külföldön élek és van egy másik kutyikám. Felháborító! »

Bánatos lelkek
Gondolom minden állatbarát tapasztalta már, hogy milyen az, amikor kedvence odabújik, dörgölődik, dorombol, örömében nyüszít. De mi van azokkal az árvákkal, akik életük nagy részét kennelekben töltik gazdi nélkül? »

Kiránduljunk!
Nem vagyok egy sportos, túrázó, mégis szeretnék kedvet csinálni sokaknak egy kis tavaszi erdőjáráshoz, családi kiránduláshoz, barátokkal, gyerekekkel, kutyával, kinek hogy tetszik. Én magam nagyon szeretem az erdőt, az erdei túrákat. Pár alkalommal voltam már... »

In memoriam...
Egész életemben nagyon szerettem a kutyákat... Mindig volt a háznál kutya, gyerekkoromtól kezdve. Faluhelyen házörző nélkül talán egy ház sem létezett. Igaz, gyerekkoromban nem nagyon engedték a szüleim, hogy úgy szeressem a házörzőket, ahogyan én szerettem... »

Kutyafáját...
Egy örökbe(nem)fogadás története az örökbefogadók szemszögéből. Érthető, hogy sok szempontból fontos a leendő gazdik szűrése, az is érthető, hogy sok a rossz tapasztalat, meg hogy embert próbáló önkéntes munka az állatmentés. De azt is meg kellene érteni, hogy nem minden gazdijelölt ellenség. »

Cappy egy örökbefogadott kiskutya története
Hol is kezdjem, egy keverék kiskutya vagyok, azt hiszem egy tanyán születtem a testvéreimmel, anyukám nem kívánt alomjaként. Majd később az ócsai Állatotthonba kerültem az egyik testvéremmel. De egy nap... »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2021, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.