Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Otthon és kert

Életem legijesztőbb házibulija – nem mindegy, hogy milyen tető van a fejed felett!

Életem legijesztőbb házibulija – nem mindegy, hogy milyen tető van a fejed felett! Fergeteges buli volt tegnap este, a létező legjobb csapattal. Julcsi, a főszervező, ismét kitett magáért, hogy ezt az estét soha ne felejtsük el. A szeszélyes időjárás már csak a hab volt a tortán. Na de mekkora...

Hosszasan ment a pletyózás jó kis koktélok kíséretében, a fiúk szivaroztak, nem volt hiány zenében és táncban sem, aztán éjjel kettő körül mindenkinek leragadt a szeme.

Álmomban épp egy kanyon felett szálltam madárként, amikor hatalmas dörgésre ébredtem. Először azt hittem, a vihart is álmodom, de amikor kinyitottam a szemem, láttam, hogy a gyerekek is lerohantak az emeletről egyenesen Julcsi ölébe menekülve.

Az orkán erejű szél süvített, a vízözönszerű esőt meg mintha egy óriási tölcsérből öntötték volna egyenesen a ház tetejére. Aludni lehetetlen volt, így újra előkerültek az italok és a „ horror” sztorik, de így is minden dörrenés hidegzuhanyként ért minket.

Az igazi sokk csak reggel érkezett. Julcsi férje vette észre, hogy a tető gyászosan néz ki: az első sor cserép szinte eltűnt, középen meg lyukak tátongtak. Mielőtt teljes letargiába estek volna, átkaroltam Julcsiékat.
    - Tudom, hogy ez nem vígasztal, de örüljetek, hogy ez a felújítás előtt történt. Ilyen meglepetés garantáltan nem érhet többet, ha azt a tetőt választjátok, ami nálunk bevált. 4 éve Gerard tetőnk van, szélorkánt és tojásnagyságú jégverést is sértetlenül átvészeltünk. Az öreg palatetőnk kész tragédia volt, és pont azért választottuk a Gerard-ot, mert a felújításhoz aligha van erre alkalmasabb cserép. A normál cserepek súlyának körülbelül egyhetede ez a cserép, így nem kellett a meglevőnél masszívabb faszerkezet, vagyis jó sokat megtakarítottunk ezzel. Néhány hét alatt felkerült az új tetőnk, és nem mellékesen az 50 év garancia bármilyen extrém időjárás mellett magáért beszél.A történtek hatása alatt amint hazaértem, rákerestem a Gerard-ra az interneten. Már csörgettem is Julcsit:
- Óriási mákotok van! Október 30-ig akciós három fajta gyönyörű cserepük, én az antracit hódfarkút javasom nektek!

Keresd fel Te is szeptember végéig a legközelebbi Gerard márkakereskedőt, hogy akciósan egy életre biztonságban tudd a házadat!
(A cikket beküldte: nmedia)


Hulladékcsökkentés komposztálással
Évente fejenként 450 kg hulladékot termelünk, amit nem tudunk már hová tenni. Ennyi megvásárolt holmit dobunk ki a szemetesbe, hogy utána még egyszer fizessünk az elszállításért. Pedig rengeteg olyan apró trükk van a mindennapokban, amelyek kis odafigyeléssel... »

Adj egy könyvet karácsonyra 2013
A polcon porosodó könyvek, a már nem használt játékok, ruhák - cipők felajánlásával óriási örömet okozhatunk nélkülöző családok gyermekei részére. Sajnos egyre több gyermek van, akik anyagi okokból nem kapnak ajándékot családjuktól. A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány... »
Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.