Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Otthon és kert

Életem legijesztőbb házibulija – nem mindegy, hogy milyen tető van a fejed felett!

Életem legijesztőbb házibulija – nem mindegy, hogy milyen tető van a fejed felett! Fergeteges buli volt tegnap este, a létező legjobb csapattal. Julcsi, a főszervező, ismét kitett magáért, hogy ezt az estét soha ne felejtsük el. A szeszélyes időjárás már csak a hab volt a tortán. Na de mekkora...

Hosszasan ment a pletyózás jó kis koktélok kíséretében, a fiúk szivaroztak, nem volt hiány zenében és táncban sem, aztán éjjel kettő körül mindenkinek leragadt a szeme.

Álmomban épp egy kanyon felett szálltam madárként, amikor hatalmas dörgésre ébredtem. Először azt hittem, a vihart is álmodom, de amikor kinyitottam a szemem, láttam, hogy a gyerekek is lerohantak az emeletről egyenesen Julcsi ölébe menekülve.

Az orkán erejű szél süvített, a vízözönszerű esőt meg mintha egy óriási tölcsérből öntötték volna egyenesen a ház tetejére. Aludni lehetetlen volt, így újra előkerültek az italok és a „ horror” sztorik, de így is minden dörrenés hidegzuhanyként ért minket.

Az igazi sokk csak reggel érkezett. Julcsi férje vette észre, hogy a tető gyászosan néz ki: az első sor cserép szinte eltűnt, középen meg lyukak tátongtak. Mielőtt teljes letargiába estek volna, átkaroltam Julcsiékat.
    - Tudom, hogy ez nem vígasztal, de örüljetek, hogy ez a felújítás előtt történt. Ilyen meglepetés garantáltan nem érhet többet, ha azt a tetőt választjátok, ami nálunk bevált. 4 éve Gerard tetőnk van, szélorkánt és tojásnagyságú jégverést is sértetlenül átvészeltünk. Az öreg palatetőnk kész tragédia volt, és pont azért választottuk a Gerard-ot, mert a felújításhoz aligha van erre alkalmasabb cserép. A normál cserepek súlyának körülbelül egyhetede ez a cserép, így nem kellett a meglevőnél masszívabb faszerkezet, vagyis jó sokat megtakarítottunk ezzel. Néhány hét alatt felkerült az új tetőnk, és nem mellékesen az 50 év garancia bármilyen extrém időjárás mellett magáért beszél.A történtek hatása alatt amint hazaértem, rákerestem a Gerard-ra az interneten. Már csörgettem is Julcsit:
- Óriási mákotok van! Október 30-ig akciós három fajta gyönyörű cserepük, én az antracit hódfarkút javasom nektek!

Keresd fel Te is szeptember végéig a legközelebbi Gerard márkakereskedőt, hogy akciósan egy életre biztonságban tudd a házadat!
(A cikket beküldte: nmedia)


Hogyan válasszunk fenyőfát és hogyan maradjon szép?
Ha feldíszítünk egy fenyőt, karácsonyfa válik belőle. Mindegy milyen, legyen csak pár ág, vagy két méteres óriás, mindenképp gyönyörű. Ha tökéletes fát szeretnél, leírok hozzá néhány tippet, amiket egy szakembertől hallottam. »

Verespatak
Román-kanadai közös vállalat hatalmas külfejtéses aranybányát akar nyitni Erdélyben: Verespatak térségében.A bányanyitás és az ahhoz kapcsolódó érc-előkészítés hatalmas környezetkárosítási veszélyt rejt magában, ami hazánkat is érintheti.A területen már a római... »
Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.