Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Otthon és kert

Életem legijesztőbb házibulija – nem mindegy, hogy milyen tető van a fejed felett!

Életem legijesztőbb házibulija – nem mindegy, hogy milyen tető van a fejed felett! Fergeteges buli volt tegnap este, a létező legjobb csapattal. Julcsi, a főszervező, ismét kitett magáért, hogy ezt az estét soha ne felejtsük el. A szeszélyes időjárás már csak a hab volt a tortán. Na de mekkora...

Hosszasan ment a pletyózás jó kis koktélok kíséretében, a fiúk szivaroztak, nem volt hiány zenében és táncban sem, aztán éjjel kettő körül mindenkinek leragadt a szeme.

Álmomban épp egy kanyon felett szálltam madárként, amikor hatalmas dörgésre ébredtem. Először azt hittem, a vihart is álmodom, de amikor kinyitottam a szemem, láttam, hogy a gyerekek is lerohantak az emeletről egyenesen Julcsi ölébe menekülve.

Az orkán erejű szél süvített, a vízözönszerű esőt meg mintha egy óriási tölcsérből öntötték volna egyenesen a ház tetejére. Aludni lehetetlen volt, így újra előkerültek az italok és a „ horror” sztorik, de így is minden dörrenés hidegzuhanyként ért minket.

Az igazi sokk csak reggel érkezett. Julcsi férje vette észre, hogy a tető gyászosan néz ki: az első sor cserép szinte eltűnt, középen meg lyukak tátongtak. Mielőtt teljes letargiába estek volna, átkaroltam Julcsiékat.
    - Tudom, hogy ez nem vígasztal, de örüljetek, hogy ez a felújítás előtt történt. Ilyen meglepetés garantáltan nem érhet többet, ha azt a tetőt választjátok, ami nálunk bevált. 4 éve Gerard tetőnk van, szélorkánt és tojásnagyságú jégverést is sértetlenül átvészeltünk. Az öreg palatetőnk kész tragédia volt, és pont azért választottuk a Gerard-ot, mert a felújításhoz aligha van erre alkalmasabb cserép. A normál cserepek súlyának körülbelül egyhetede ez a cserép, így nem kellett a meglevőnél masszívabb faszerkezet, vagyis jó sokat megtakarítottunk ezzel. Néhány hét alatt felkerült az új tetőnk, és nem mellékesen az 50 év garancia bármilyen extrém időjárás mellett magáért beszél.A történtek hatása alatt amint hazaértem, rákerestem a Gerard-ra az interneten. Már csörgettem is Julcsit:
- Óriási mákotok van! Október 30-ig akciós három fajta gyönyörű cserepük, én az antracit hódfarkút javasom nektek!

Keresd fel Te is szeptember végéig a legközelebbi Gerard márkakereskedőt, hogy akciósan egy életre biztonságban tudd a házadat!
(A cikket beküldte: nmedia)


Szobanövényeink
Gondolom sokaknak okoz fejtörést a szobanövények szaporítása,öntözése. Nekik szeretnék pár ötletet adni, és a hozzáértőktől ötletet kapni. Ha szerencsések vagyunk, akkor szeretnek a közelünkben lenni a növények:) »

Gyerekszobák díszítése
Nagyon sok oldal kínál gyermekeink szobáinak falaira szebbnél szebb festményeket, nyom nélkül eltüntethető rajzokat. Semmi kétség: nagyon szépek, de... az áruk sem kevés! Ezért vettem saját kezembe a dolgokat és "varázsoltam" gyermekem kedvenc mesehőseit a falra és ablakra... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.