Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egyéb cikkek

Elege van a baktérium-mentes tisztítószerek és a foszfátmentes mosóporok keresgéléséből?

Felfedhetek egy titkot, hogyan szerezhet örömet kedves családjának, ismerőseinek úgy hogy Ön is jól járjon?

Kedves Anyuka!

Aki egyszer megtapasztalta azt a napot, amit ezzel a tudományosan alátámasztott, természetes alapú Super 10 citromolaj általános irodai és háztartási tisztítószer koncentrátummal lehet csak megtapasztalni, az azonnal rohan, hogy minél több barátjának, kollégájának, ismerősének meséljen erről a csodáról...

Vajon Ön is szeretné használni a Super 10 citromolaj általános tisztítószer koncentrátumot?

Ön már élete során megtapasztalt több fajta természetes alapú termékek csodálatos hatását, eredményeit, melyek jó érzést, kellemes levegőt, tisztaságot, szépséget biztosítottak. De vajon ismeri-e azokat – az esztétikusnál lényegesen hasznosabb – sajátosságokat, melyekkel a Super 10 citromolaj általános tisztítószer koncentrátum kényezteti használóját élete során?

Miért páratlan és nélkülözhetetlen az Ön számára a természetes alapú Super 10 általános tisztítószer koncentrátum?

 • Friss és fitt reggel a nyugodt, zavartalan éjszaka után, melyet a természetes alapú, Super 10 általános tisztítószer koncentrátum tulajdonsága az antibakteriális hatásának köszönhetően garantál. Talán nem is sejti, milyen sok problémát okozhat egy rosszul megválasztott, nem működő tisztítószer.
 • Nincs többé csatakos ébredés az éjszaka közepén, mert a Super 10  összetételénél fogva lényegesen hatásosabb a jelenleg ismert tisztítószereknél.
 • Gyermeke biztonsággal veheti szájába a játékokat, melyet a Super 10 tisztítószerrel lemosott, teljesen baktérium-mentes, s méreganyagot sem tartalmaz.
 • Üde, selymes bőr minden nap, hiszen használatakor nem szárítja a bőrt. Teljesen emberbarát és környezetbarát szer. 72 órán belül több mint 99 %-ban lebomlik a környezetben.
 • Tüsszögés-mentes tavasz, tiszta légutak egész évben, a Super 10 jó tulajdonságának köszönhetően. Ideális megoldás házi por, toll és atkaallergiában szenvedőknek, hiszen vírus, gomba és baktériumölő hatása van.


 • Eldöntötte? Szeretne Ön is reggelente frissen, életerősen nekilátni a napi teendőknek?

  Akkor most megvásárolhatja az antibakteriális otthon zálogát, a Super 10 általános tisztítószer koncentrátumot!

  Milyen előnyei vannak a Super 10 citromolaj tisztítószernek?

 • Sokoldalú. Szinte minden felületről, szinte minden szennyeződést eltávolít.
 • Koncentrált. Kis mennyiség is elegendő, a környezetszennyezés mértéke minimális.
 • Háromszoros aktív összetétel, felszívódik, feloldódik, és emulziót képez.
 • Biodegrádibilis, használatot követően 72 órán belül több mint 99 %-ban lebomlik a környezetben.
 • Antisztatikus, a tisztított felület portaszítóvá válik.
 • Több mint harminc éve népszerű háztartási és irodai tisztítószer egész Európában.


 • Hogyan működik a tisztítószer?

  Super 10 professzionális ereje behatol a folt, szennyeződés belsejébe, emulgeál és megszünteti a legmakacsabb zsíros, koszos szennyeződést is. Biztonsággal használhatja otthon. A Super 10 megkönnyíti a takarítást, ugyanakkor óvja a környezetünket. Imádni fogja, ahogy eltünteti a foltokat és a zsírnyomokat anélkül, hogy nyomot hagyna a csempén vagy a burkolaton.

  Mire használható még?

  Felhasználható még cékla, vöröskáposzta, vörösbor, vér, tinta, gyümölcs, rágógumi, stb. foltokra. Sütők, sütőrácsok, csempék közötti hézagok, bútorszövetek, szőnyegek, járófelületek, gépek tisztítására.

  Lehet vele: Lemosni, felmosni, foltot tisztítani, ablaküveget takarítani.
  Speciális tulajdonságai: Ártalmatlan minden olyan felületen, amely vízzel érintkezhet.

  Szíves figyelmébe ajánlom még a többi természetes alapú termékeinket is.


  Lemon Glo bútorápoló szer (500 ml) valódi citromolajat tartalmaz. Lemon Glo tisztítja és ápolja a bútorokat, a fa-, festett, műanyag, fém- és bőrfelületeket. Eredményesen használhatja táskák, cipők, autókárpitok ápolására is, stb.
  A Lemon Glo bútorápoló szer, vizes alapanyagú fényező, amely enyhe tisztítót tartalmaz a foltok eltávolítására, természetes olajokat a fényesítéshez, és akrilokat, amelyek óvják és tartósítják a bútor lakkrétegét, a természetes- és műbőrök felületét. A lekezelt felületen nem maradnak meg az ujjlenyomatok. Taszítja a port. Ritkábban kell port törölni. Több időt tölthet gyermekével.

  G-1 mosópor, koncentrátum 5 kg

  Teljesen kiöblíthető. Nem hagy nyomot a kimosott ruhában. Fékezett habzású, foszfátmentes. Biológiailag lebomlik. Nem irritáló. 130 adag ruha mosására elegendő.

  Minden hőmérsékleten és minden mosógépben használható. A legmakacsabb szennyeződések eltávolításában is eredményes.

  Booster hatásfokozó megfelel a tisztítószerekkel szemben támasztott legszigorúbb elvárásoknak is. Szerkezetükben támadja meg és szétoszlatja makacs szennyeződéseket, amire más tisztítószerek nem képesek.

  A kemény víznek felróható negatív hatásokat megszünteti, amennyiben mosószeradalékként használjuk, - hagyományos mosóporok és mosószerek esetén is - megnövelve a felhasznált mosószer zsíroldó, folteltávolító és fehérítő hatását.

  Kitűnő elő-folteltávolító, még a fehérnemű legmakacsabb szennyeződéseit is eltávolítja.

  100 %-osan foszfátmentes, biodegrádibilis tisztítószer. Nem mérgező, nem irritálja a bőrt.

  Soft textilöblítő szer, koncentrátum 1 literes kiszerelésben

  A ma embere számára a tisztasági elvárásokon kívül az is fontos, hogy ruhája puha, illatos legyen, és kellemes közérzetet biztosítson. A Soft textilöblítő szer használatával gazdaságosan megoldhatja e problémát, ruhái illatosak, és lágyak lesznek, amilyenre mindig is vágyott.

  A Soft nemcsak kellemes illatúvá és tapintásúvá teszi a ruhát, hanem az elektrosztatikus feltöltődés kellemetlenségeit is megszünteti, ezáltal a vasalás is könnyebb lesz. A Soft-tal kezelt alsó/felső ruha, irhabunda, függöny, szőnyeg antisztatikussá válik, nem vonzza a port, kevésbé koszolódik és megszűnnek a nemkívánatos elektromos kisülések ("kis villámok").


  Családos anyák körében nagyon közkedveltek ezek a tisztítószerek, akik otthon vannak a pici gyermekükkel. Nekik fontos, hogy a gyermekeik olyan tisztítószerrel tisztított játékot vagy evőeszközt vegyenek a szájukba, mi nem csak baktérium-mentes, de mérget sem tartalmaz, s olyan mosóport és textilöblítőt használjanak, mely 100 %-ban foszfát-mentes. Nem okoz bőrpírt, viszketés, allergiát, stb.

  Kedves Anyuka!

  Szeretné Ön is biztonságban és egészségben tudni gyermekét?

  Szeretne baktérium-mentes tisztítószereket és foszfátmentes mosóport használni?

  Ha igen, kérem, olvassa el vásárlási feltételeinket. Itt pedig leadhatja rendelését.


   
  Baráti üdvözlettel: Váradi Gyuláné Zollai Mária
                                  KÖRNYEZETDOKTOR Kft.
   
  (A cikket beküldte: kornyezetdoktor)


  Márciusi népszokások
  Nevét a háború római istenéről, latinul Martius, azaz a Marsról kapta. Rómában ez volt az év kezdő hónapja. Az ókorban azt tartották, hogyha a háborút március havában indítják, akkor szerencsés kimenetelű lesz. A népi kalendárium március havát Böjtmás havának, Kos... »

  Kutya érkezik a családba
  Azzal a témával szeretnék foglalkozni, hogy mennyire nem gondolják meg az emberek, hogy négylábú családtagot válasszanak, mennyire nem gondolják végig, mivel jár, és milyen fajta kinek való...Szeretnék mindenkit kérni arra, ha nem biztos benne, hogy minden gonddal... »
  Minden jog fenntartva © 2021, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.