Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Szórakozzunk, utazzunk!

Egyiptomi nyaralás avagy hogyan olvadt el a férjem, mint kenyéren a vaj?

Most vagy soha, döntöttem: a férjem azt akarja majd, hogy vágjunk bele egy tengerparti nyaralásba...

Ismerős nektek a nyaralás előtti kérdés: belföld vagy külföld? Régóta vágyom egy egzotikus útra a forró, trópusi melegbe, de még nem vált valóra ez az álmom. Most vagy soha, döntöttem: a férjem azt akarja majd, hogy vágjunk bele egy tengerparti nyaralásba. A gyerekek már nagyok: Laura elmúlt 5 éves, Dani nyáron lesz 4, és mint megtudtam, a Kartago Toursnál, semmivel sem kerül többe egy Egyiptomban eltöltött hét, mint egy balatoni nyaralás. Na de hogyan kezdjek ebbe a hadműveletbe?Kartago Tours


A kedvenc könyvesboltom polcán találtam egy könyvet Mesés kelet címmel.
Este a szokásos lefekvés előtti mese Aladdin és a csodalámpásról, a csodás égszínkék tengerről, a korallzátonyokról és színes bohóchalakról szólt: teveháton vezettem el őket a hatalmas piramisok között egészen a fáraók hazájába. Daniéknál csatát nyertem és csak a férjem segítségével sikerült a mesés Arábia tájairól álomba szenderíteni őket.
Kartago Tours


Laci persze nem volt ilyen könnyű eset! Bár ő is szerette volna már megnézni a Gízai piramisokat, eljutni Tunézia titokzatos világába: mecsetekbe és a végtelen Szaharába, felpróbálni egy igazi török turbánt, de rám ripakodott: megőrültél, gyerekekkel?

Végső próbálkozásként, elkezdtem sorolni a Kartago Tours nyári katalógusában olvasottakat: a repülőút csak 2-3 óra (a kocsiút sem rövidebb itthon), teljes ellátás mellett még kedvezményeket is kapunk a gyerekekre. Végre láthatnék igazi bazársort, Laci kipróbálhatná, hogy a tevét is olyan jól megüli-e , mint a motorját, a sivatagban quadon száguldozhatna, hiszen a sebesség a mindene, a gyerekek pedig végre láthatnák a tengert.
Kartago Tours


A győzelemhez persze hogy a gyerekek segítettek hozzá. Szombat reggel 6-kor nagy bőröndöt húzva maguk után törtek ránk az ágyban, mondván: ők már becsomagolták a játékaikat és mikor indul a „lepülő”? Férjem nyöszörgött: nincs ehhez még túl korán?? A nagy csetepaté közepette, szinte látni lehetett, hogy olvad szét Laci, mint kenyéren a vaj, végül felkiáltott: Ma nem takarítok garázst, irány a Kartago Tours és Egyiptom! Piramisokat nézünk, és tevegelni fogunk!Kartago Tours


Az örömömet végül még egy ráadás is megkoronázta: a Kartago Toursnál kiderült, hogy előfoglalási kedvezménnyel gyermekeink ingyen nyaralnak, csak az utazás bizonyos költségeit kell állni.Kartago Tours

(A cikket beküldte: nmedia)


Magyar Tolerancia Díjátadó Gála és Jótékonysági Koncert
A sikerre való tekintettel, ami az idei Tolerancia Díjátadót övezte máris megkezdődtek a tervek a következőt illetően. A III. Magyar Tolerancia Díjátadó Gála műsorvezetői Sárközi Anita, Peller Anna énekesnők, valamint Amanda Elstak - az Összefogás a... »

Sziklakert
A sziklakert egyre elterjedtebb az egész ország területén. Íme néhány megfontolandó tanács megépítéséhez. Bárki megépítheti ízlésesen ha egy kicsit odafigyel és követi a természet adta lehetőségeket, csak egy kis kreativitás kell. »

Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.