Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Szórakozzunk, utazzunk!

Egyiptomi nyaralás avagy hogyan olvadt el a férjem, mint kenyéren a vaj?

Most vagy soha, döntöttem: a férjem azt akarja majd, hogy vágjunk bele egy tengerparti nyaralásba...

Ismerős nektek a nyaralás előtti kérdés: belföld vagy külföld? Régóta vágyom egy egzotikus útra a forró, trópusi melegbe, de még nem vált valóra ez az álmom. Most vagy soha, döntöttem: a férjem azt akarja majd, hogy vágjunk bele egy tengerparti nyaralásba. A gyerekek már nagyok: Laura elmúlt 5 éves, Dani nyáron lesz 4, és mint megtudtam, a Kartago Toursnál, semmivel sem kerül többe egy Egyiptomban eltöltött hét, mint egy balatoni nyaralás. Na de hogyan kezdjek ebbe a hadműveletbe?Kartago Tours


A kedvenc könyvesboltom polcán találtam egy könyvet Mesés kelet címmel.
Este a szokásos lefekvés előtti mese Aladdin és a csodalámpásról, a csodás égszínkék tengerről, a korallzátonyokról és színes bohóchalakról szólt: teveháton vezettem el őket a hatalmas piramisok között egészen a fáraók hazájába. Daniéknál csatát nyertem és csak a férjem segítségével sikerült a mesés Arábia tájairól álomba szenderíteni őket.
Kartago Tours


Laci persze nem volt ilyen könnyű eset! Bár ő is szerette volna már megnézni a Gízai piramisokat, eljutni Tunézia titokzatos világába: mecsetekbe és a végtelen Szaharába, felpróbálni egy igazi török turbánt, de rám ripakodott: megőrültél, gyerekekkel?

Végső próbálkozásként, elkezdtem sorolni a Kartago Tours nyári katalógusában olvasottakat: a repülőút csak 2-3 óra (a kocsiút sem rövidebb itthon), teljes ellátás mellett még kedvezményeket is kapunk a gyerekekre. Végre láthatnék igazi bazársort, Laci kipróbálhatná, hogy a tevét is olyan jól megüli-e , mint a motorját, a sivatagban quadon száguldozhatna, hiszen a sebesség a mindene, a gyerekek pedig végre láthatnák a tengert.
Kartago Tours


A győzelemhez persze hogy a gyerekek segítettek hozzá. Szombat reggel 6-kor nagy bőröndöt húzva maguk után törtek ránk az ágyban, mondván: ők már becsomagolták a játékaikat és mikor indul a „lepülő”? Férjem nyöszörgött: nincs ehhez még túl korán?? A nagy csetepaté közepette, szinte látni lehetett, hogy olvad szét Laci, mint kenyéren a vaj, végül felkiáltott: Ma nem takarítok garázst, irány a Kartago Tours és Egyiptom! Piramisokat nézünk, és tevegelni fogunk!Kartago Tours


Az örömömet végül még egy ráadás is megkoronázta: a Kartago Toursnál kiderült, hogy előfoglalási kedvezménnyel gyermekeink ingyen nyaralnak, csak az utazás bizonyos költségeit kell állni.Kartago Tours

(A cikket beküldte: nmedia)


A termékbemutatóval egybekötött egy napos kirándulásokról
A postaládánkba bedobott szórólapok között gyakran akad meghívó egynapos buszos kirándulásokra, termékbemutatóval, ajándékkal. Az utóbbi időben disznótoros ebéd, borkóstoló, 3 órás fürdés valahol (télen, náthásan) nem igazán vonzó meghívás számunkra. A korábbi... »

Fülbevaló készítése
Íme első saját készítésű fülbevalóm porcelánból. Egyszerűen imádom a fülbevalókat, nem tudok velük betelni, mindig szemet vetek egy újabb darabra, innen jött az ötlet. Szeretem, mert nagyon egyedi, ilyen biztos nem jön velem szembe az utcán és nem nehéz, nem húzza a fülemet sem. »

Minden jog fenntartva © 2019, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.