Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Egyéb cikkek

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
Hasznos tippek
Tudsz róla? * Januártól az ingyenes egészségügyi ellátás nem terjed ki -sürgős esetektől eltekintve- az extrém sportok közben bekövetkező balesetek ellátására... * Nem változnak a diákhitel felvehető összegei 2007/2008-as tanév első félévében. * Motorolaj az... »

Egy mesterséges nyelv
Ismered az eszperantó nyelvet? Érdekes világ, óriási mozgalom, rengeteg barát, különös nyelv. Ha van diplomád, de nincs nyelvvizsgád, akkor olvasd el az alábbi néhány sort! Könnyebben, rövid idő alatt megtanulható ÉLŐ NYELV! »


A Cola eredetének igaz története
Modern világunk egyik legkedveltebb üdítőitala a Cola. Nagyon sokan kedveljük (különösen a fiatalok), de csak kevesen ismerjük a Cola eredeti történetét, amely a XIX. Század végén kezdődött és azóta is az első helyen áll a világ kedvelt frissítői között. »

Harcsám a Tiszán
Tavaly azt ígértem, hogy írok a régi és az elkövetkező horgászélményeimről. Sajnos nem sok időm volt, ezt szeretném most pótolni. Legnagyobb szerelmemhez, a Tiszához utaztam. (Hoxa azt írja, hogy legalább 200 karakternek kell lenni, hogy elmenthessem az írásom,... »

Húsvéti emlékeim
Kisgyerekkoromban még elhittem, hogy a nyuszika hozza a tojásokat. A locsolóktól viszont nagyon féltem. Mindig elbújtam, így csak a tesómat locsolták meg. Édesanyám mindig mondta, hogy el fogok hervadni, de reménykedtem, nem így lesz. »

Húsvét van!
Ünnepeljük a feltámadást, a megújulást, az újjászületést – a tavaszt! A húsvét a keresztény egyházakban Krisztus feltámadásának ünnepe, és egyben a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének ünnepe is. Magyar neve arra utal, hogy régen, a negyven napon át tartó... »

1 éves a Hoxa.hu!
Hát ezt is megértük! 1 éves lett a Hoxa.hu! Aki ismeri az előzményeket, az tudja, hogy ez az 1 év nem foglalja magában a teljes "hoxás" múltunkat. Az újak kedvéért azért elmesélem. Az egész még 2004-ben kezdődött... »

Orchideák
Egyre többen foglalkoznak orchideákkal. Van akik csak kedvenc szobanövényként tartják, de egyre többen komlyabb "melegházat" létesítenek és ott ápolják a gyönyörű és változatos virágú dísznövényeket. »

Hangoskönyv
A legutóbbi Ünnepi Könyvhét egyik nagy meglepetése a hangos-könyvek utáni kereslet, illetve a vásárlói érdeklődés volt. A Magyar Hangos-könyv Kiadók Egyesülete (MHKE) először jelent meg a vásáron önálló pavilonnal, és az egyesületi tagok teljes választékával. A... »

Horgászás
1976 óta - tehát 30 éve horgászom. Imádom, minden szabadidőmet igyekszem ezzel a hobbival eltölteni. Nem csak pihentet, kikapcsol a napi taposásból, hanem az országot is megismertem "rajta" keresztül. »

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
Minden jog fenntartva © 2021, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.