Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Médiacsodák

Barátság extrákkal - Lehetséges?

Szeretnék egy filmet beajánlani, ha szabad, remélem senki nem veszi zokon. Valós kérdést és problémát vet fel, amit boncolgatunk. Remélem, a film segít mindkét oldalnak megérteni a másik nemet. Jó szórakozást, ha megnézitek!

Barátság extrákkal.
Ez a film nagyon jó! Habár vannak részei, mikor azt gondolja az ember, na, most jön a cukros-mázas rész, de csak a végén kapsz egy kis negédességet, de állati jó. Szeretek romantikázni, de ami szirupos, azt nem! Hát ez inkább aranyos lett, és ha megnézitek a pasitokkal alkalomadtán még ő is el fogja magát vigyorogni, az biztos!
Érdekes, hogy mindkét fél számára érthetően vázolja a hétköznapi félreértéseket, vagdalkozásokat. Miért érti ezt meg mind a két fél a filmnézés közben? Hát csajok, vagy mi szúrunk el valamit a hétköznapi életben, vagy a filmrendezői nagyon tudnak! Mert külsősökké válunk. Egy másik pár vicces huzavonáit nézzük, miközben ijesztően reális marad a film. Mikor a reklámját láttam, azt gondoltam, na, megint koppintanak, vagy szirupos lesz. De megmaradtak azon a bizonyos szűk határmezsgyén. Bár ez megint az a film, amit nagyon rondán el lehetett volna rontani, helyette kaptunk valami hétköznapit, reálisat, mégis újat.
A csaj csetlés-botlásai, a srác „hogy fogadjam el és álljak a beteg apám mellé a hétköznapokban?” problémája teljesen reálissá teszi a filmet, de nem megy el a lélekboncolgatás irányába. Fokozatosan, tényleg rétegezetten mutat meg mindent, amitől az eleinte csak szex és semmi másból, érzéki éjszaka lesz. Ne tessék összekeverni a film végével, mert ez még korántsem az.
Rossz volt látni és hallani kívülről pl. a "csak én akartam és csak az én hibám volt" kérdéseket vagy feltevéseket. Szerintem olyan nincs, hogy valami csak ennek, csak annak a hibája.
Mint említettem, reális marad a film. Legyünk önmagunkhoz őszinték! Hányan vannak, akik megcsömörlöttek a kapcsolatkereséstől.
Mindkét fél kiábrándult a másik nemből, de a szexről nem akarnak érthetően és értelemszerűen lemondani. Kérdés, hol vannak itt a határok.
Több filmnek is volt már ez témája, de a Csak szexre kellesz (nagyon kicsit szirupos ehhez képest) filmen kívül nem igazán láttam olyat, ami megőrizte volna realitását.
Úgyhogy a ronda hétköznapokat megint ki tudjuk ütni esti filmezéssel! Ami engem illet, ezúton is köszönöm!
(A cikket beküldte: Anikó333)Intenetkávézó
Az internetkávézókat többnyire olyan emberek használják, akiknek nincs vagy nem telik "netre". Az internetkávézók több árkategóriában mozognak. Sokan vannak akik nem merik be vallani, de internetkávézóból neteznek, vagy barátnál vagy ismerősnél. Ha megadatik, egy... »

Finomságok vadhúsból
A vadhús nagyon gazdag ásványi anyagokban és vitaminban, nagyon kevés zsírt tartalmaz – és nem utolsó sorban különlegesen finom ízű. A vadhúsok íze különböző, de ez nemcsak a vad fajtájától függ, hanem attól is, hogy melyik évszakban van elejtve az állat. »

Minden jog fenntartva © 2019, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.