Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Médiacsodák

Barátság extrákkal - Lehetséges?

Szeretnék egy filmet beajánlani, ha szabad, remélem senki nem veszi zokon. Valós kérdést és problémát vet fel, amit boncolgatunk. Remélem, a film segít mindkét oldalnak megérteni a másik nemet. Jó szórakozást, ha megnézitek!

Barátság extrákkal.
Ez a film nagyon jó! Habár vannak részei, mikor azt gondolja az ember, na, most jön a cukros-mázas rész, de csak a végén kapsz egy kis negédességet, de állati jó. Szeretek romantikázni, de ami szirupos, azt nem! Hát ez inkább aranyos lett, és ha megnézitek a pasitokkal alkalomadtán még ő is el fogja magát vigyorogni, az biztos!
Érdekes, hogy mindkét fél számára érthetően vázolja a hétköznapi félreértéseket, vagdalkozásokat. Miért érti ezt meg mind a két fél a filmnézés közben? Hát csajok, vagy mi szúrunk el valamit a hétköznapi életben, vagy a filmrendezői nagyon tudnak! Mert külsősökké válunk. Egy másik pár vicces huzavonáit nézzük, miközben ijesztően reális marad a film. Mikor a reklámját láttam, azt gondoltam, na, megint koppintanak, vagy szirupos lesz. De megmaradtak azon a bizonyos szűk határmezsgyén. Bár ez megint az a film, amit nagyon rondán el lehetett volna rontani, helyette kaptunk valami hétköznapit, reálisat, mégis újat.
A csaj csetlés-botlásai, a srác „hogy fogadjam el és álljak a beteg apám mellé a hétköznapokban?” problémája teljesen reálissá teszi a filmet, de nem megy el a lélekboncolgatás irányába. Fokozatosan, tényleg rétegezetten mutat meg mindent, amitől az eleinte csak szex és semmi másból, érzéki éjszaka lesz. Ne tessék összekeverni a film végével, mert ez még korántsem az.
Rossz volt látni és hallani kívülről pl. a "csak én akartam és csak az én hibám volt" kérdéseket vagy feltevéseket. Szerintem olyan nincs, hogy valami csak ennek, csak annak a hibája.
Mint említettem, reális marad a film. Legyünk önmagunkhoz őszinték! Hányan vannak, akik megcsömörlöttek a kapcsolatkereséstől.
Mindkét fél kiábrándult a másik nemből, de a szexről nem akarnak érthetően és értelemszerűen lemondani. Kérdés, hol vannak itt a határok.
Több filmnek is volt már ez témája, de a Csak szexre kellesz (nagyon kicsit szirupos ehhez képest) filmen kívül nem igazán láttam olyat, ami megőrizte volna realitását.
Úgyhogy a ronda hétköznapokat megint ki tudjuk ütni esti filmezéssel! Ami engem illet, ezúton is köszönöm!
(A cikket beküldte: Anikó333)Csak kvízjátékok kedvelőinek! II.
A felvétel november végén volt, adásba január közepén került. Az a majdnem két hónap várakozás szörnyű volt, mert ugyebár a szerződés miatt semmi nem volt biztos. De folytatom a stúdióbeli történést. Át kellett öltöznöm a magammal hozott váltóruhába, s rövid... »

Halloween - töklámpás készítése
Október végén elsősorban az angolszász kultúrkörben ünneplik a Halloween ünnepét, amelynek legkedvesebb része a töklámpások készítése. Remélem mindenki kedvet kap az elkészítéséhez, amelyhez néhány jótanácsot mellékelek. »
Minden jog fenntartva © 2021, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.