Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egyéb cikkek

Bálint-napi giccsparádé

Avagy mivel lepjük és NE lepjük meg kedvesünket!

Újra nyakunkon a szerelmesek napja, amit a boltokban is igen jól érezhetünk. Nem elég, hogy tömve-telve vannak az ajándékos kis butikok, ráadásul gusztustalan, giccses és undorító ajándékokat árusítanak és vásárolnak.


Kicsit kifaggattam kedves ismerőseimet, és sikerült összeállítanom két – fordított listát: egyet kedves női olvasóinknak, és egyet az ide tévedt fiatalemberek számára. A lista tanácsokat tartalmaz, azzal kapcsolatosan, hogy mit ne vegyünk soha kedvesünknek Bálint-napon, azaz, hogy „trendik” legyünk Valentin-nap alkalmából.

Kedves hölgyeim férfiainkat soha ne kényeztessük!

3. Zoknival és melegítővel. A szülőktől szinten minden ünnepre ezt kapják, így érthető, hogy nem örülnek neki, főleg szerelmesek napja alkalmából.

2. A férfiak kicsit sem díjazzák a plüssmacikat. Rég divatját múlta, de utolsó esélyként se kedveskedjünk ilyenfajta állatkákkal.

1. A virágok mi vagyunk, a virágokat mi szeretjük. A hímneműek egyáltalán nem tudják értékelni a gyönyörű virágokat, úgyhogy ne költsük erre a pénzt.

Most pedig a férfiakhoz szólok. Íme a híres lista:

5. Az ékszer mindig szép, de gyűrűvel ritkán és hatásosan kell meglepni a nőket, tudniillik, hajlamosak a félreértésre. (Nehogy aztán egész este magyarázkodni és vigasztalni kelljen majd az érzékeny lelkű, megbántott nőket – hiszen kiderül, nem lánykérést jelent a gyűrű, csak sima ajándék.)

4. Sosem szabad a női testsúllyal „szórakozni”. Szóval semmiféle-fajta fogyasztószerekkel ne próbálkozzanak!

3. A plüssmaci gyűjtögetésből lassan kinőtt az egész világ, úgyhogy a nők is. (Köszönjük, nem kérünk!)

2. A rózsa szép, a rózsa egyedi, de ha még egyedibb dologgal tudnak előállni a mai férfiak, még boldogabbá varázsolják kedvesüket. Csak bátran a változtatással, sokszor sok jó sülhet ki belőle.

1.A legnagyobb hiba szív alakú Szeretlek párnát venni. Ehhez nincs is mit hozzáfűzni – csak nem szabad. Tilos!

Röviden és velősen eme ajándékokat kell nagy ívben elkerülni. De a lista végtelen: valahonnan mélyről elő kell kaparni a kreativitást, a kedveskedést és a temérdek sok szeretetet, mely lehet, hogy egy év alatt kicsit megkopott. E három dolog kombinációja biztos sikert jelent majd úgy a nőknél, mint a férfiaknál.

És sose feledjük: a szeretet forrása, nem rajtunk kívül, hanem bennünk van!


Szerző: Fodor Tekla
Megjelent partneroldalunk a Netbarátnő hozzájárulásával.
(A cikket beküldte: netbarátnő)Húsvétvasárnapi, húsvéthétfői és húsvétkeddi népszokások
Húsvét 325 óta a tavaszi napéjegyenlőséget követő első holdtölte utáni vasárnapra esik, március 22. és április 25. közé. Mozgó ünnep, így minden évben más napra esik. Húsvét a hagyományok szerint a nagyböjt utolsó vasárnapjától (ami a 6. vasárnap)... »

Kidobás helyett javíttassunk!
Évente fejenként 450 kg hulladékot termelünk, amit nem tudunk már hová tenni. Ennyi megvásárolt holmit dobunk ki a szemetesbe, hogy utána még egyszer fizessünk az elszállításért. Pedig rengeteg olyan apró trükk van a mindennapokban, amelyek kis odafigyeléssel... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.