Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Hobbi- és háziállatok

Az ember és az állat kapcsolata

Az ember és az állat között kell lennie egy különös kapcsolatnak, ami összetartja őket. Ha ez a kapcsolat nincs meg, akkor el kell érni az állat szeretetét.

Amit nem forintban számítunk, hanem a szeretetben. Ezt kell éreznie az állatnak.
Mindegy, hogy az az állat kutya, macska, hörcsög, tengerimalac vagy nyúl. Csak a szeretet számít.
Akinek van állata, az biztosan megérezte azt a különös szeretetet és megértést az állat és az ember között. De ez a szeretet csak akkor nyilvánul meg, ha az állat megérzi a gazdija szeretetét.
Akinek ez nincs meg annak nincs jó kapcsolata a házi kedvencével.
Mert ezt csak akkor érezheti az ember, ha megad mindent az állatnak, amit csak tud.
De ez nem a legjobb állateledel vagy külön italok. Hanem ez a szeretet.
És ez ami hiányzik a gazdikból.
Valaki csak arra képes, hogy megveszi az állatnak a különféle konzerveket, tápokat, vagy italokat. De ez nem ér semmit, ha nincs benne érzelem. Ezt én is megtapasztaltam, vagyis tudom, hogy miről beszélek.
Akármit tehetek, hogy szeressen az állatom, de nem fog ha nem érzi bennem a szeretetet.
Ha ezt megérezte, akkor olyan hűséges lesz, hogy soha nem megy el mellőled.
De vigyázz, mert ha több állatod is van, ugyanúgy kell megadnod mindegyiknek a szeretetet. Ne érezze egyik sem, hogy elhanyagolod. Mert egymásban is kárt tehetnek.
Vagyis ne feledd! A lényeg csakis a szeretetben él. Add meg ezt az állatoknak.
Sokan kidobják vagy megkínozzák az állatokat.
Azok ezt nagyon rosszul teszik, mert az állatoknak is van szívük, lelkük, és érzéseik.
(A cikket beküldte: fruzsiringó)Tengerimalac - a család kedvence
A tengerimalac barátságos, kedves állat. Nem nehéz szeretni. Fontos azonban tudni, hogyan tartsuk és gondozzuk ezt a magával ragadó házikedvencet, hogy boldog és egészséges legyen. Következzen egy rövid leírás a teljesség igénye nélkül. »

Érkezik a rossz idő és az elkerülhető balesetek
Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány tanácsai Érkezik a rossz idő, és vele együtt azok a balesetek is, amelyek kellő óvatossággal és körültekintéssel akár elkerülhetőek is lehetnének. A sáros, vizes, fagyos utak, az eső, a hó és a köd, a korai szürkület és a... »
Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.