Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Médiacsodák

Az aukciózás jó és rossz oldala

Az internetes aukciózásról szeretnék meg osztani néhány tapasztalatot. Regisztrálva vagyok három aukciós oldalon. Imádom őket, sok mindenhez jutok hozzá olcsóbban, mint ha üzletben venném. Sok-sok kellemes és jó tapasztalat után jött egy hideg zuhany. Csaknem 20.000 Ft-tól szabadított meg egy csaló.

Minden ment, ahogy szokott. Én kérdeztem az áru állapotáról, ő válaszolt. Licitáltam, nyertem. Bár ne nyertem volna. :(

Megkaptam a szokásos levelet, hogy Gratulálunk stb., és megérkezett az eladó neve, címe, telefonszáma. Felvettük a kapcsolatot.
Mivel hétvége volt, az utalás hétfőn ért a bankjába. Ez 7-e volt. Írtam neki, amire ő azt válaszolta, hogy tegnap feladták a csomagot.
Azóta sem ért ide az áru, nem válaszol a levelekre, nincs bekapcsolva a telefon, a cím amit megadott, nem is létezik, ráadásul egyre többen jelzik, hogy őket is átverte.

Most futhatok a pénzem után. Mehetek a rendőrségre feljelentést tenni, ha sikerül elkapniuk, mehetek a bíróságra mint tanú.

Nem hagyom abba az aukciózást, mert imádom, és nagyon jó dolognak tartom, de ezután óvatosabb leszek. Nem vásárolok olyantól, akinek nincs minimum egy pozítív visszajelzése. Neki akkor még nem volt semmilyen. 9-én kapta az első negatívot, időközben pedig ki is zárták. Így jártam én és még páran.

Sajnálom, hogy nem a gyerekeknek vettem rajta valamit. Állandóan azon jár az eszem, mi mindent vehettem volna nekik ennyi pénzen.

Végezetül csak annyit,hogy nem kívánom senkinek az ilyen tapasztalatot.
(A cikket beküldte: JázminBarnuska)Janus Egyetemi színház
"Itt nyugszik Link Laja, egy ember, akit főbe lőttek. Reggel elindult otthonról, hogy egy kis halacskát vegyen, este már egy hatalmas elefántja volt, éjszaka meg agyonlőtték. Szalmatetős kunyhója volt a város peremén, és nem volt nagy bűn, amit elkövetett, mert jó... »

A puliszka és alakváltozásai
Puliszka, polenta, málé, prósza - ismerősen csengő szavak. A puliszka, a ma divatos polenta „leánykori neve”. Jelentésük több évtizeden át feledésbe merült, ám napjaink reformkonyhája újra életre keltette a kukorica-alapból készült... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.