Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Médiacsodák

Az aukciózás jó és rossz oldala

Az internetes aukciózásról szeretnék meg osztani néhány tapasztalatot. Regisztrálva vagyok három aukciós oldalon. Imádom őket, sok mindenhez jutok hozzá olcsóbban, mint ha üzletben venném. Sok-sok kellemes és jó tapasztalat után jött egy hideg zuhany. Csaknem 20.000 Ft-tól szabadított meg egy csaló.

Minden ment, ahogy szokott. Én kérdeztem az áru állapotáról, ő válaszolt. Licitáltam, nyertem. Bár ne nyertem volna. :(

Megkaptam a szokásos levelet, hogy Gratulálunk stb., és megérkezett az eladó neve, címe, telefonszáma. Felvettük a kapcsolatot.
Mivel hétvége volt, az utalás hétfőn ért a bankjába. Ez 7-e volt. Írtam neki, amire ő azt válaszolta, hogy tegnap feladták a csomagot.
Azóta sem ért ide az áru, nem válaszol a levelekre, nincs bekapcsolva a telefon, a cím amit megadott, nem is létezik, ráadásul egyre többen jelzik, hogy őket is átverte.

Most futhatok a pénzem után. Mehetek a rendőrségre feljelentést tenni, ha sikerül elkapniuk, mehetek a bíróságra mint tanú.

Nem hagyom abba az aukciózást, mert imádom, és nagyon jó dolognak tartom, de ezután óvatosabb leszek. Nem vásárolok olyantól, akinek nincs minimum egy pozítív visszajelzése. Neki akkor még nem volt semmilyen. 9-én kapta az első negatívot, időközben pedig ki is zárták. Így jártam én és még páran.

Sajnálom, hogy nem a gyerekeknek vettem rajta valamit. Állandóan azon jár az eszem, mi mindent vehettem volna nekik ennyi pénzen.

Végezetül csak annyit,hogy nem kívánom senkinek az ilyen tapasztalatot.
(A cikket beküldte: JázminBarnuska)Bárcsak vigyázhatnék rád!
Csukd be a szemed. Ne gondolkozz, zárd ki a külvilágot. Csak legyél. Hé, ne less! Csukd vissza azonnal a szemed, te kis hamis! Engedd, hogy átjárjon a háttérben szóló zene, a dalszövegek, az énekes hangja, az emberek ujjongása, a melletted levő hamis... »

Zakynthos élménybeszámoló
Mivel nekünk gondot okozott, hogy nem lehet kapni a Zakynthos szigetéről korrekt ismertetőt, útikönyvet, így írtam egy élménynaplót (egyrészt saját magunknak emlékül), másrészt, akik nyári utazásuk célpontjává választják. Remélem segítség lesz mindenki számára. »

Minden jog fenntartva © 2019, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.