Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egyéb cikkek

Autóvásárlási hitel és gyorshitel saját autóra

Autóvásárlási hitel és gyorshitel saját autóra Az Autóhitel Centrum teljes körű autóhitel-ügyintézéssel foglalkozik. A cég azzal a céllal alakult, hogy a gépjárműhitelekkel kapcsolatos szolgáltatásokat igénybe venni kívánó ügyfelek számára megkönnyítse a tájékozódást ezen a területen, illetve leegyszerűsítse a hiteligénylés egy átlagember számára igen bonyolultnak tűnő folyamatát.

Mindenféle hitellel és biztosítással kapcsolatban nyújtanak felvilágosítást, amely motorkerékpárokkal vagy személygépkocsikkal kapcsolatos. Vállalnak ügyintézést a különböző konstrukciójú motor- és autóhitelekkel, lízinggel, járműfedezetes gyorskölcsönnel, autóvásárlással, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással, CASCO-val, hitelcserével kapcsolatban egyaránt. KHR- (korábbi BAR-) listás ügyfelekkel is foglalkoznak. Mobilbankár-szolgáltatásuk lehetővé teszi, hogy az ügyfélnek ne kelljen kimozdulnia otthonából, ha hitelt igényel, a munkatársak az ország területén belül bárhova házhoz viszik az aláírandó szerződést, ezért kiszállási díjat nem számolnak fel. Az Autóhitel Centrum a szerződések megkötéséért a megbízótól közvetítői díjat kap, azonban kizárólag tőle, tehát a hitelügyintézés az ügyfelek számára minden esetben díjmentes, ennek értelmében nincs szerződéskötési díj sem.

Az autófedezetes gyorskölcsön szolgáltatás lényege, hogy ön saját tulajdonú gépjárműve (személyautó, motorkerékpár, kishaszongépjármű) terhére tud készpénzhitelt igényelni. A jármű természetesen továbbra is az ön tulajdonában marad, azt korlátozás nélkül használhatja, csupán azzal a megkötéssel kell számolnia, hogy a futamidő lejártáig nem adhatja el. Ez a fajta jelzáloghitel típusú gyorskölcsön sokkal kedvezőbb a fedezetlen gyorskölcsönöknél, nem kell csillagászati kamatokra és THM-re számítania.

A cég weblapján (autohitelcentrum.hu) található autóhitel kalkulátor segítségével, a megfelelő adatok megadásával a cég munkatársai kiszámolják az ügyfélnek a törlesztőrészlet várható mértékét, és a megadott elérhetőségeken keresztül felveszik vele a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett. Az adósminősítést a szakemberek 24 órán belül elvégzik, és megkeresik az ügyfelet, akinek ehhez nem kell ellátogatnia az irodába. A hitelre megvásárolni kívánt gépkocsi állapotát a helyszínre kiszállva, térítésmentesen felmérik. A hitelügyintézéshez szükséges dokumentumok benyújtása után a cég munkatársai minden ezzel kapcsolatos papírmunkát vállalnak, közvetítenek az ügyfél és a finanszírozó cég között. Amennyiben az ügyfél hitelképesnek bizonyul, következő teendője már csak a szerződés aláírása, illetve az autó átvétele.

A cégnél kizárólag olyan hozzáértő munkatársak dolgoznak, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek pénzügyi területen, és kiemelkedő jártassággal bírnak a hitelek világában is. A munkatársak folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt, hogy mindig tisztában legyenek a szakterület újdonságaival, a magyar autóhitel-piac legkülönbözőbb konstrukcióival. A kollégáknál szintén elvárás a magas szintű ügyfélkezelési és kommunikációs képesség. A munkatársak mindegyike azon a területen dolgozik, amelyiken a legnagyobb jártassággal bír. A munkatársak hétfőtől vasárnapig, reggel 8.00 és este 20.00 óra között állnak az ügyfelek rendelkezésére a cég honlapján szereplő elérhetőségeken. Mivel a cég ügyfélpolitikájával nem fér össze az ügyfelek félretájékoztatása, céljuk a közérthetőség és a hiteles információk nyújtása. Az Autóhitel Centrum szolgáltatásainak köre, illetve munkatársi csapata a növekvő igényeknek megfelelően folyamatosan bővül.

(A cikket beküldte: autohitel)


Húsvét előtti pánik
Az alábbi írás címe árulkodó: máris tudjuk, mi foglalkoztatja a cikk íróját. Nemsokára itt a húsvét. Már csak pár nap van hátra, és én még nem végeztem a nagytakarítással. »

R.I.P. CILA
Egy történet a cicámról, aki most már csak az emlékeiben él. Lehet sokan értelmetlennek fogják tartani ezt a cikket, egy olyan cicáról aki már nincs, de azért biztosan akadnak olyanok is, akik teljes mértékben meg tudják érteni, amit most érzek. »
Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.