Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Hobbi- és háziállatok

Állatmenhely segítése

Állatbarátok, figyelem!!!

Itt a lehetőség, hogy pár kattintással hathatósan segítsetek az állatvédelemben! A Soproni Sör egy versenyt hirdetett, melynek nyertesei komoly öszeget kaphatnak.


Egyesületünk, a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület is benevezett, mert álmunk egy élhetőbb világ, ahol nem szenvednek naponta kutyák ezrei, százezrei. Fő programunk a kezelhetetlen mennyiségűre duzzadt gazdátlan kutya- és macskalétszám csökkentése, melyen már további menhelyek százai sem lennének képesek segíteni. Az egyetlen megoldás az ivartalanítás, hogy elkerüljük a feleslegesen megszületett kiskutyák áradatát, mely ma jellemző az országra. (Aki nem hiszi, mekkora probléma ez, próbáljon meg bármelyik menhelyre betelefonálni, hogy kutyát talált. Sehol sincs már hely, sehol sem fogadnak új kutyát!)
Célunk, hogy a jelenleg szokásos megoldás helyett (újszülött kisállatok vízbe fojtása, élve elásása, zacskóban kidobása, stb.) egy humánusabb megoldást adjunk: ezek a kis állatok nem kell, hogy megszülessenek! Ha életben hagyják is őket, menhelyekre vagy az utcára kerül nagy részük. NE HAGYJUK, HOGY ILYEN ÉLETRE LEGYENEK ELEVE ÍTÉLVE!
Az egyetlen megoldás: az IVARTALANÍTÁS. Kérlek, szavazz ránk, hogy tehessük, amit felvállaltunk, mert ehhez bizony nagyon sok pénz kell, a műtét drága. Eddig is több ivartalanítási akciónk volt, segíts, hogy lehessen még! Rólunk mindent megtalálsz a www.zoldzebra.hu oldalon, a szavazás pedig itt zajlik (június 30 a határidő!!!!): ITT SZAVAZHATSZ!

Mi az "állatmenhely segítés" címszó alatt vagyunk, nézz be a fórumra is!
Elismerjük, hogy a többi esemény is fontos, de aki érez felelősséget az embereknek kiszolgáltatott helyzetben lévő állatok iránt, és szeretné, hogy a jövőben bármi is változzon Magyarországon ez ügyben, az kérjük, SZAVAZZON RÁNK!

Mi tesszük, amit felvállaltunk, de segítség nélkül nem megy.

Előre is köszönjük mindenkinek!

A ZZ csapata


Megérkezett életem szerelme!
Elmondok egy olyan történetet, mely ritka és szép. Betegségem folytán itthon tartózkodom, és minden álmom egy goldi volt. Persze pénzünk, az nincs. Tudom, nem olcsó venni egy ilyen kutyát, de rám mosolygott a véletlen! Duplán is! »

Forma-1-es pasik
A hétvégén elstartolt Ausztráliában a Forma-1, a mezőnyben új arcokkal is találkozhatunk. Nem csak a férfiak rajonganak ezért a sportért, egy női portálon is megférnek a jóképű pilóták. :) Kattinsd a képekre, vagy a nevekre, ha további információkat szeretnél olvasni róluk! »

Minden jog fenntartva © 2020, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.