Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Médiacsodák

Ágyak és vágyak - könyvismertető

Rég fordult elő velem, hogy egyhuzamban kiolvastam egy könyvet. Igazából minden nőnek ajánlom! A szingliknek, mert biztosan azonosulnak majd sok mindennel, de gyermekes anyukáknak is, hiszen a könyv bemutatja azt is, amikor egy sikeres fiatal nő többgyermekes anyuka lesz, s még a depresszió is utoléri.

Az Ágyak és vágyak véletlenül került a kezembe. Egyik barátnőm lepett meg vele karácsonyra. Kétkedve fogtam bele, mert azt hittem erotikus könyv lesz, de nagyot tévedtem.
Nem is emlékszem mikor fordult elő velem utoljára, hogy két nap alatt végigolvastam egy könyvet. Egyszerűen nem bírtam letenni.
Pörögtek az események, de az is lehet, hogy mivel végig úgy éreztem, mintha rólam szólna a könyv, nagyon vártam, mi lesz a vége.
Könnyed a stílusa, valahogy olvastatja magát, és mivel kissé ironikus is, jókat nevettem végig.
Egy lányról szól (Nikoletta), aki kicsit karrierista, kicsit szingli, de az biztos, hogy mindig rossz lóra tesz a pasikkal. Az egyik nős, a másik kicsit szadista, s akad olyan is, aki teljesen ki akarja sajátítani.
Rengeteget dolgozik, miközben egy korábbi baklövése miatt mindent elveszít. Üres a bankszámlája, nincs pasija, teljesen kilátástalan a jövője.
Elutazik, amikor betoppan életébe a Nagy Ő. Niki mindig erre vágyott, mégis kegyetlen vele az élet, ugyanis a szerelemért cserébe nagy árat kell fizetnie. Fel kell adnia önmagát.
Nem árulok el többet, mert még mindig nincs vége.
Igazából minden nőnek ajánlom!
A szingliknek, mert biztosan azonosulnak majd sok mindennel, de gyermekes anyukáknak is, hiszen a könyv bemutatja azt is, amikor egy sikeres fiatal nő többgyermekes anyuka lesz, s még a depresszió is utoléri.
Jó szórakozást, és hajrá csajok! Azonosuljatok a főhőssel, és soha ne adjátok fel!
(A cikket beküldte: Anshal)Imádunk vásárolni!
A vásárlásról szól és a nőkről. A saját tapasztalataimat írtam le. Miért szeretjük, mit szeretünk és mit nem? Kivel szeretünk menni és kivel nem szeretünk vásárolni? Hányféleképpen lehet! Jó-e az online mód? »

A füzéri vár
A turistakönyvek Magyarország legrégebbi és legszebb helyen fekvő várai között tartják nyilván a füzéri várat, amikor megpillantjuk a távolban, meg is értjük miért. Egy olyan ún. vulkáni kúp tetejére építették, amely már nagyon messziről is jól látszik, és épp... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.