Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Szórakozzunk, utazzunk!

A sztárok december 1-jén is összefognak a jótékonysági AIDS Gálán

A Magyar AIDS Gála rendezvényt Amanda Elstak transzszexuális műsorvezető szervezi évente mindig december 1-jén az AIDS Világnapján. Az AIDS Gálán a hazai élet hírességei vesznek részt, jelezve ezzel, hogy kiállnak nemcsak a betegség megelőzése, hanem az egyenjogúság és a tolerancia mellett.

A Gála belépőjéből befolyó összeg jótékonysági felajánlásként kerül az Összefogás a Toleranciáért Alapítványhoz, melyet szintén Amanda Elstak hozott létre. A műsorvezető által szervezett jótékonysági műsorokat évről évre Sárközi Anita, Peller Anna, Harangozó Teri, Schaffler Nina, Bódy Magdi, Rigó Mónika, Mary Zsuzsi, Szecsődi Karcsi, Terry Black, Fekete Norbi, Bányoczky Nóri, Retroton együttes és még sokan mások előadásukkal támogatják.


2010. december 1-jén osztották ki legelőször a Magyar Jótékonysági Díjakat. Minden évben az AIDS Világnapján tartják a díjátadó ünnepséget több órás jótékonysági koncerttel karöltve.
A műsorvezető szerepét 2011. december 1-jén Schaffler Nina, Alexandra Diamond, Amanda Elstak és Várudvari Jerzy (VV Jerzy)látja el. Valamennyi díjazott méltó rá, hogy a Jótékonysági Díjátadó Gálán megemlítsék nevüket, hiszen kiállnak a jótékonyság, tolerancia, a sokszínűség, és az egyenlőség mellett.
A szervező közhasznú szervezetek 2011-ben a következő személyeknek ítélte oda a Magyar Jótékonysági Díjakat, amit a Koncert keretein belül kapnak meg a díjazottak.

Retroton Együttes
Peller Anna előadóművész
Bányoczky Nóri musical-színésznő
Fásy Ádám műsorvezető
Katona Éva üvegfestő-művész
21 gramm zenekar
Sárközi Anita énekesnő
Anonym Aids Tanácsadó Szolgálat
Dr. Makara Mihály László Kórház főorvosa
Horváthné Judka László Kórház főnővére
Dr. Steinbach Zsolt Merényi Gusztáv Kórház Pszichiáter szakorvosa
Schmuck Andor civil-szervezet vezető
Eleni Tsakopoulos Kounalakis USA magyarországi Nagykövete
Göncz Kinga EP képviselő
Novák Péter előadóművész-műsorvezető
(A cikket beküldte: amandaelstak)Észtország - Tallin
Júliusban sikerült egy hetet eltöltenem Észtország fővárosában, Tallinban. Az idő csodálatos volt, a város gyönyörű, legszívesebben már most visszamennék... A tengerpart, igaz nem pálmafák, hanem fenyőfák vannak és nem néger fiú hozza a koktélt, de aki egy kicsit... »

Ember árnyék nélkül 1. rész
9 éves kutyám, aki életem első kutyusa volt, elment. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem és szerethettem. Ő ott volt, mikor bánatos voltam, igyekezett megvigasztalni. Halálával szívem egy csücskét magával vitte. »

Minden jog fenntartva © 2019, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.