Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egyéb cikkek

A mosópor ideje lejárt, váltson mosógolyóra!

A mosópor ideje lejárt, váltson mosógolyóra! Régóta tervezi, hogy mosógolyóra váltana, de nem ismeri annak előnyit? Nos, itt az ideje, hogy Ön is egy egyszerű és gazdaságos döntést hozzon! Hiszen a Clean Ballz mosógolyóval Ön több legyet is üt egy csapásra: az egyszerű használaton és a gazdaságosságon kívül számos egyéb előny is a mosógolyók pártján szól. De lássuk, mit nyerhet Ön, ha a Clean Ballz mosógolyót választja.

Ugyanolyan jól mos a Clean Ballz mosógolyó?

A Clean Ballz mosógömbbel higiénikusan tisztíthat, akárcsak a mosóporával, de mindezt felesleges vegyszerek nélkül.
Akár fehér, akár színes ruhákat szeretne tisztára mosni, a Clean Ballz mosógolyót bátran használhatja, sőt, kényes anyagokhoz is ajánljuk, hiszen a kerámiagömbökkel igazán kíméletesen távolíthatja el a szennyeződéseket.

Környezetbarát-e a Clean Ballz mosógolyó?

A mosószerek foszfátokat és egyéb vegyszereket tartalmazhatnak, melyektől a szűrőrendszerek még most sem tudják 100%-osan megtisztítani a szennyvizet. A Clean Ballz mosógolyó használatával Ön hozzájárulhat egy kis lépéssel ahhoz, hogy kevesebb vegyszer terhelje a természetet, hiszen a Clean Ballz nem tartalmaz vegyszereket.

Okozhat allergiát a mosógömb?

A mosópor a többszöri öblítések ellenére is a ruhákba ivódik, így irritálhatja a bőrt, végső esetben kellemetlen bőrallergiához is vezethet. Megelőzheti a mosópor vagy öblítő okozta bőrallergiát a Clean Ballz mosógolyó használatával, hiszen nem okoz allergiát!


Clean Ballz


Elég kíméletes az anyaghoz?

A különböző vegyi anyagok fakóvá tehetik a ruha
színét és roncsolhatják az anyagot. A mosógolyó használatával azonban Ön hosszabb ideig élvezheti kedvenc ruháját, hiszen az megőrzi annak színét és rugalmasságát!


Mi a Clean Ballz mosógömb legfőbb előnye?

Olcsó! Használatával nemcsak a környezetét, de a pénztárcáját is kíméli.
Akár 1000 adag ruhát is kimoshat egy mosógolyóval, így azonnal elfelejtheti a mosópor vásárlást. Egy adag mosószer csak egy adag szennyes ruha mosására elegendő, de a Clean Ballz-t újra és újra használhatja! Gazdaságos és takarékos háztartást vezethet, így azt a pénzt, amit a mosóporra fordítana havonta, akár a nyaralásra is félreteheti.

Használja minden mosáshoz mosópor helyett, és akár már az első 2 hónap alatt visszahozhatja az árát!
(A cikket beküldte: topshop)


Ilcsi Mama 2011. évi időjárás előrejelzése - nyár
Több évtizede készítem e leírásokat január első hetében, egész évre szólóan. Természetes, hogy e szélsőséges időjárási viszonyok között nem mindenhol van az ország területén egyforma időjárás, azonban általában nagy %-ban bejönnek a leírt előrejelzések. Sajnos még... »

Jégkorival Délegyházán
2006 januárjában Magyarország egy kevésbé ismert turisztikai érdekességéhez, a Budapesttől alig 40 percnyire lévő délegyházi tavakhoz látogattunk el. A 6 tóból álló rendszert a helyi kavicsbányászat hozta létre, majd a kavicskitermelés végeztével horgásztavakként,... »

Minden jog fenntartva © 2019, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.