Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egyéb cikkek

A legjobb ajándék

A legjobb ajándék A december az őrült bevásárlások hava. A szeretet ünnepe ma, az ajándékozás ünnepe. Számomra a legjobb ajándék élményt, szórakozást nyújt és kreatív. Az én legjobb ajándékom a www.winive.hu. Egy igaz játszótér...

Önnek is feltűnt már, hogy a fák még le sem dobták leveleiket, de a kirakatokból már mikulások és rénszarvasok integetnek nekünk, hogy november elején már nem tudunk úgy kinyitni egy újságot, hogy ne kacsintson ránk egy hóember? A december az őrült bevásárlások hava. A szeretet ünnepe ma, az ajándékozás ünnepe.

Számomra a legjobb ajándék élményt, szórakozást nyújt és kreatív. Az én legjobb ajándékom a www.winive.hu. Egy igaz játszótér, amolyan gyermeklelkű felnőtteknek. Valóra vált álmokat, közel hozza a világot és megnevettet. Tegye a szívére a kezét: Karácsony ide vagy oda, az ajándék vásárlást és meglepetés hajkurászást Ön sem szereti. Nem szereti akkor, ha mindenütt hömpölyög a tömeg, ha a kígyózó sorokba kell beállni a pénztárnál, ha már a boltba lépéskor ömlik az emberről a víz, mert legalább 30 fokkal melegebb van bent, mint kint, ha nem találja azt, amit szeretne. A winive egy játékoldal értünk, ajándékozókért. Mert itt az ajándékok versengenek leendő tulajdonosaikért, és nem mi azokért. Olyasmi, mint egy kedves vásár, ahol nem tukmálják az árusok a portékáikat, nem hirdetik magukat rikácsolva, hanem hagyják, hogy szabadon válogassunk, nézelődjünk. Az oldalon található termékeket (pl.: iPOD, laptop, LCD tv, parfüm,) vagy szolgáltatásokat (pl.: wellness hétvége, vacsora meghívás) játszva nyerhetjük meg. A winive ingyenes, játszani pedig mindenkinek lehet!

No, de ezek csak szavak, szavak, szavak! Üdvözöljük a www.winive.hu-n!

(A cikket beküldte: _saby_)


Ilcsi Mama 2011. évi időjárás előrejelzése - nyár
Több évtizede készítem e leírásokat január első hetében, egész évre szólóan. Természetes, hogy e szélsőséges időjárási viszonyok között nem mindenhol van az ország területén egyforma időjárás, azonban általában nagy %-ban bejönnek a leírt előrejelzések. Sajnos még... »

Svédország
Az ember szeretne olcsón is utazni, de szép dolgokat is látni élménnyel tele hazajönni. Most már vannak kedvező utazási feltételek fapados járatokkal, ami szeintem igazán megéri. Én nem látok akkora nagy különbséget a fapados és más egyéb járatok... »

Minden jog fenntartva © 2018, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.