Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egyéb cikkek

A legjobb ajándék

A legjobb ajándék A december az őrült bevásárlások hava. A szeretet ünnepe ma, az ajándékozás ünnepe. Számomra a legjobb ajándék élményt, szórakozást nyújt és kreatív. Az én legjobb ajándékom a www.winive.hu. Egy igaz játszótér...

Önnek is feltűnt már, hogy a fák még le sem dobták leveleiket, de a kirakatokból már mikulások és rénszarvasok integetnek nekünk, hogy november elején már nem tudunk úgy kinyitni egy újságot, hogy ne kacsintson ránk egy hóember? A december az őrült bevásárlások hava. A szeretet ünnepe ma, az ajándékozás ünnepe.

Számomra a legjobb ajándék élményt, szórakozást nyújt és kreatív. Az én legjobb ajándékom a www.winive.hu. Egy igaz játszótér, amolyan gyermeklelkű felnőtteknek. Valóra vált álmokat, közel hozza a világot és megnevettet. Tegye a szívére a kezét: Karácsony ide vagy oda, az ajándék vásárlást és meglepetés hajkurászást Ön sem szereti. Nem szereti akkor, ha mindenütt hömpölyög a tömeg, ha a kígyózó sorokba kell beállni a pénztárnál, ha már a boltba lépéskor ömlik az emberről a víz, mert legalább 30 fokkal melegebb van bent, mint kint, ha nem találja azt, amit szeretne. A winive egy játékoldal értünk, ajándékozókért. Mert itt az ajándékok versengenek leendő tulajdonosaikért, és nem mi azokért. Olyasmi, mint egy kedves vásár, ahol nem tukmálják az árusok a portékáikat, nem hirdetik magukat rikácsolva, hanem hagyják, hogy szabadon válogassunk, nézelődjünk. Az oldalon található termékeket (pl.: iPOD, laptop, LCD tv, parfüm,) vagy szolgáltatásokat (pl.: wellness hétvége, vacsora meghívás) játszva nyerhetjük meg. A winive ingyenes, játszani pedig mindenkinek lehet!

No, de ezek csak szavak, szavak, szavak! Üdvözöljük a www.winive.hu-n!

(A cikket beküldte: _saby_)


Ilcsi Mama 2011. évi időjárás előrejelzése - nyár
Több évtizede készítem e leírásokat január első hetében, egész évre szólóan. Természetes, hogy e szélsőséges időjárási viszonyok között nem mindenhol van az ország területén egyforma időjárás, azonban általában nagy %-ban bejönnek a leírt előrejelzések. Sajnos még... »

Az ivartalanítás fontosságáról
A mai világban nagyon sokan elhanyagolják, esetleg kínozzák a háziállataikat. Miért kell annyi kóbor állatnak csatangolnia a környezetünkben, ha van megoldás? Ezzel a pár sorral arra próbálok rávilágítani, hogy akad más megoldás is, mint amit a leggyaktabban... »

Minden jog fenntartva © 2019, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.