Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ


Kategória: Médiacsodák

Tíz év nevetés - Jóbarátok

Talán még valamennyien emlékezhetünk rá, hogy volt ez a nagyszerű sorozat, ami elé ha leültünk, akár egy pillanatra beletekintettünk, rögtön röhögőgörcsben fetrengtünk egy fél órán át. Ez a sorozat már rég végetért, de úgy érzem, hogy sokunk nevében mondom ki, hiányzik.

Kedvenc szövegeink bármilyen filmből, sorozatból lehetnek. Kedvenc részek, szereplők is. De ki ne emlékezne arra a bizonyos jelenetre, amikor Rachel Green a menyasszonyi ruhájában bevergődött a Central Perkbe? Vagy utálta, vagy szerette, de mindenki ismerte, és ha nem is vallotta be, de valamilyen szinten megnevettette.
Soha nem fogom elfelejteni, ahogy a nővéremmel néztük (akkor a Tv-ben, most DVD-ről), apa bejött és kérdezte, hogy már megint ezt a "hülyeséget" nézzük? Leült mellénk, mert ott volt a számítógép, abban a szobában, és dolgoznia kellett rajta. Mondanom sem kell, abból semmilyen munka nem lett. Velünk nézte, és nevetett rajta! Na látjátok, ő nem vallotta volna be, de élvezte! Ez egy olyan sorozat, amibe ha belenézel, rögtön nevetsz egy jót, de komolyan, minden mondaton lehet nevetni!

Sokat gondolkoztam, hogy mit lehet egy sorozatról írni, cikknek, de aztán arra a döntésre jutottam, hogy ez nem is cikk, inkább egy "emlékezés" lenne. Tudom, erős fogalmazás, elvégre senki se halt meg, de azért ez mégiscsak egy korszak vége (Jóbarátok fanok, emlékeztek Rach kiköltözésére?)!

Egy kis kedvcsinálásnak, kedvenc mondataim közül néhány:

"Ne legyél nyálas Ross! Ez nem a vallási félóra!" (Phoebe)

"Te vagy a paleontológus Ross! Áss egy kicsit mélyebbre"
(Phoebe)

"Mondd el apunak hogy Richarddal jársz!
(Ross)
"Persze! Szülinapján meglepem aput egy infarktussal!"
(Monica)

"Hagyd már a természetet! Mi vagy te,hód?"
(Phoebe)

"Most ráírhatom a névjegyemre, hogy Joey Tribbiani: modell kötőjel színész!"
(Joey)
"Vagy inkább Joey Tribbiani: férfi kötőjel nő!"
(Chandler)

"Hát azt hiszem, mégsem Cupidó hozta közénk!"
(Rach)
"Nem! Csak egy öreg repülő törpe."
(Phoebe, Joey barátnőjéről, akiben csalódtak.)

"Phoebe! Szerinted a kedvenc állatod mindent elárul Rólad?"
(Monica)
"Mármint a hátam mögött??"
(Phoebe ijedten.)

"És ha nem csal az emlékezetem a Ray Ban volt az I.világháború hivatalos szponzora"
(Ross)

"Gyerekek, nem akarok okoskodni, de elég szégyen az, hogy egy csapat iskolázott felnőtt...és Joey, nem tudja az államokat. Volt már a kezetekben térkép? Vagy olyan gömbölyű, színes izé: FÖLDGÖMB?"
(Ross)

"Magellán! Csak 46 államot írtál!"
(Chandler)

"Sziasztok, boldog Hálaadást!"
(Ross)
"Cssssss!!!"
(A többiek, akik épp Chandler hülye játékát játsszák.)
"Mi van, idén titokban tartjuk a Hálaadást?"
(Ross)

"...De ha ő leáll mindenféle idegen pasikkal csőrőzni, akkor majd én is!"
(Ross)

"Hé! Ismer valaki egy jó szabót?"
(Chandler)
"Minek? Hosszú a nadrágod?"
(Joey)
"Nem, csak szeretnék valakit, aki körberajzolna krétával...."
(Chandler)

"De mi van, ha Elizabeth összefekszik a táborban egy csomó pasival?"
(Ross)
"Akkor őt kivételesen nem veszed feleségül!"
(Chandler)

Mindenkinek teljes szívemből ajánlom, ha szeretne nevetni egy jót, csak egy részt nézzetek meg! Youtube-on fenn vannak magyarul is, egy-két rész! Nem vesztesz semmit, de nyersz helyette egy jó, nevetős félórát!
(A cikket beküldte: minous)Ajánld ezt a cikket ismerőseidnek!

E-mail címed:
Ismerősöd e-mail címe:


Mentem, láttam, élményekkel gazdagodtam, avagy éljen a Múzeumok Éjszakája!
Idén tizedik alkalommal rendezték meg a Múzeumok Éjszakája nevű rendezvénysorozatot. Megannyi múzeum és kiállítás nyitotta meg kapuit a látogató közönség előtt. Élményeimről, tapasztalataimról szeretnék most nektek egy hiteles beszámolót tartani. Remélem, hogy a... »

Székek és házak
Oly sokat, oly sokszor keressük a boldogságot. Aki nyitott szemmel jár a világban, megtalálja. Nem a csodákban, hanem napjaink apró történéseiben. Tőlünk függ, mit veszünk észre; minek, mennyire tudunk örülni. »Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a hobbiesotthon.hu weboldalra felkerült friss cikkekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss cikkeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.hobbiesotthon.hu/rss
Minden jog fenntartva © 2018, www.hobbiesotthon.hu | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat: info (kukac) hobbiesotthon.hu | WebMinute Kft.